Een applicatie laten ontwikkelen met Mendix

Een applicatie laten ontwikkelen met Mendix

Techologie maakt een steeds groter verschil in onze wereld. Met behulp van applicaties kan je bedrijf zich onderscheiden, klanten binden en medewerkers ondersteunen. Veel organisaties kunnen niet meer zonder al hun soorten software. Toch is zelf applicaties ontwikkelen een tijdrovend en duur proces, mede door logge organisaties en weinig flexibele software. Tot nu! Want met low-code platform Mendix laat je sneller dan ooit een applicatie ontwikkelen. Mits je het goed aanpakt, natuurlijk!

Mendix Partner

Als Mendix-partner zetten we bij ChangeMakers met veel succes het low-code platform in voor partners. Wat is Mendix, wat heb je aan zo’n low-code platform en waarom is het voor jou als IT-professional voordelig om een app te laten ontwikkelen met Mendix? We leggen het graag uit.

Wat is low code en wat is Mendix?

Low-code is een manier van softwareontwikkeling waarbij je in plaats van met ingewikkelde code vooral werkt met AI, visuele, logische interfaces en een drag-and-drop-systeem. Het is daardoor makkelijker om apps te bouwen dan met traditionele codering.

Bij ChangeMakers gebruiken we Mendix voor low-code app-ontwikkeling. Mendix biedt veelzijdige technologie met zowel low-code als no-code opties. Dat is uniek voor dit type platform.

Sneller apps ontwikkelen dan ooit

Het grootste voordeel van apps laten ontwikkelen met Mendix is dat het sneller kan dan ooit. Traditionele software voor ontwikkeling van applicaties is niet zo flexibel en veelzijdig. Applicaties ontwikkelen kan dan maanden of zelfs langer in beslag nemen. Ook onderhoud kost meer tijd en geld. Met Mendix is dat verleden tijd. In een paar weken kun je een app voor je organisatie laten realiseren. En het mooie hiervan is? We zorgen voor een ‘100% fit’, een maatwerk low-code app die compleet is toegespitst op jouw organisatie.

De voordelen van dit als platform

Naast de snelle ontwikkeling van apps heeft Mendix nog meer voordelen. Er zijn namelijk ook een heleboel verschillende soorten applicaties die je ermee kunt maken en onderhouden. Wil je een nieuwe app voor HR-doeleinden? Zoek je een low code ERP-systeem dat zich gemakkelijk aanpast? Of is het tijd voor een écht efficiënt klantportaal? Met Mendix kan het.

Een paar voorbeelden van soorten applicaties die we met Mendix kunnen maken:

Bijzonder aan Mendix is dat we het kunnen inzetten voor de volledige levenscyclus van een applicatie. Van het bouwen van de app tot het testen en onderhouden: het kan allemaal in één programma. Zelfs hosting en het onderhouden van een database kan in Mendix.

Zelf een app ontwikkelen met Mendix

Met Mendix wordt het simpeler dan ooit om applicaties te ontwikkelen. Dat geldt ook voor mensen met weinig ervaring of geen kennis van code. In principe kan dus iedereen een Mendix ontwikkelaar worden en een app bouwen. Maar wil je consistent waarde toevoegen aan je organisatie met je applicatie? Daar is meer voor nodig.

Bij ChangeMakers werken business- en IT-versnellers. Onze ‘changers’ en ‘makers’ bieden duurzame en schaalbare oplossingen om concurrerend te blijven in het digitale tijdperk. Van strategie consulting tot implementatie, testing en onderhoud van low-code platforms: ChangeMakers helpt je organisatie transformeren.

Ook een app laten bouwen in Mendix?

Ontdek meer over wat ChangeMakers voor je kan doen in de App Factory. Wil je een app laten ontwikkelen met Mendix? Neem dan contact met ons op.

Lees ook

Low-code apps ontwikkelen met AI

Low-code apps ontwikkelen met AI

In de huidige tijd waarin Artificial Intelligence (AI), meer dan ooit, een hot topic is, is het belangrijk om kritisch...

× WhatsApp