Programma’s – accelerate & leverage IT

Bij ChangeMakers helpen we je om noodzakelijke Change te realiseren. Met onze twee programma’s leveren wij diensten gericht op het inzetten van low-code software platformen in jouw organisatie. Of het nu gaat om het opschalen van jouw IT of om het opschalen van innovatie en transformatie. Wij helpen je graag.

Accelerate IT (Changing)

Schaal je IT op door meer en betere applicaties te maken met minder mensen

 • Dit programma helpt je IT-organisatie om snelle applicatie-ontwikkeling met low-code platforms te omarmen door het productieproces van applicaties te reorganiseren;
 • Agile werken voor IT en introductie van DevOps;
 • Kort-cyclisch, software in plaats van ontwerpen, MVP-denken, integraal management;
 • Selectie, training en coaching van ontwikkelaars, ontwerpers en management;
 • Uitvoeren van het projectportfolio;
 • Platform selectie.

Leverage IT (Making)

Schaal je innovatie en transformatie op door de IT-business kloof te dichten

 • Dit programma helpt je bedrijfsorganisatie om citizen development met low-code platformen te omarmen door een citizen development proces te introduceren;
 • Agile werken voor de business en introductie van BizDevOps;
 • Kort-cyclisch, software in plaats van ontwerpen MVP-denken, integraal management;
 • Selectie, training en coaching van citizen developers en management;
 • Uitvoeren van het projectportfolio;
 • Platform selectie.

Changing – Accelerate IT

Versnel je werkzaamheden

In het Accelerate IT-programma helpen wij organisaties hun werkzaamheden te versnellen. Het mooie hiervan? Dat doen we met minder mensen.

Het Accelerate IT-programma helpt jouw IT-organisatie om snelle applicatie-ontwikkeling te omarmen via low-code platforms. Dit doen we door het productieproces van applicaties te reorganiseren via het Agile gedachtegoed.

We werken kortcyclisch in sprints en streven naar het opleveren van een MVP (Minimum Viable Product). Het doel hiervan is om zo snel mogelijk voor waarde te zorgen.

Making – Leverage IT

Versnel je business met IT

Wil jij digitale innovatie en transformatie opschalen door je IT-kloof te dichten? Dan is het Leverage-IT programma mogelijk iets voor jouw organisatie. Dit programma helpt je om met low code platformen applicaties te ontwikkelen.

Een belangrijk onderdeel voor iedere organisatie is het oplossen van problemen. Zeker in onze hedendaagse, snelle wereld. Door Agile te werken binnen de organisatie en BizDevOps (Business, Development and Operations) te implementeren zet je een stap in de juiste richting. Wij helpen je hier graag bij.

We selecteren, trainen en coachen citizen developers en het management. Net als in het Accelerate IT-programma werken we kortcyclisch en denken we in termen van MVP’s die waarde toevoegen.

Low code diensten

App factory

Wil jouw organisatie het maximale halen uit digitale transformaties? Onze DevOps-teams voegen razendsnel waarde toe door het realiseren van turnkey projecten die je helpen de volgende stap te kunnen zetten. Wij realiseren tot 10x sneller jouw projecten.

 

Interim management

We maken je organisatie gereed om low-code ontwikkeling te omarmen. Dit doen we door leiding te geven aan een team, het benodigde portfolio te managen, mensen ervoor te organiseren en platformprocessen vorm te geven.

 

Low-code advies

Met onze onafhankelijke kennis van low-code platforms adviseren we over de beste oplossing, de inrichting van de architectuur en integratie met bestaande systemen m.b.v. ESB, messaging en HIP. Maar vooral ook hoe de organisatie hierin mee te nemen.

 

Training en coaching

Het is belangrijk om low code expertise in je organisatie te verankeren en “the agile way of work” te doorleven. Hierbij zorgen we voor training en certificering. We coachen je door het gehele project en helpen je bij de uitvoer van alle belangrijke aspecten.

 

Voor wie

Versnel je IT en word een ChangeMaker

Ben jij klaar voor transformatie binnen jouw organisatie? Laat ChangeMakers je helpen om low code software toe te passen binnen jouw organisatie.

Over ons

Over ChangeMakers

We helpen je bij het implementeren en combineren van slimme nieuwe manieren van werken vanuit het Agile-manifesto om je IT-landschap grondig te veranderen. Dit doen we zodat we waarde creëren waar deze eerder niet bestond.

Kom bij ons werken

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en bekwame Changers en Makers om ons team te versterken. Wij geloven dat onze medewerkers ons meest waardevolle bezit zijn. Daarom bieden wij je een uitdagende en dynamische werkomgeving.
× WhatsApp