Vacature

Maker

Kom jij werken als Maker bij ChangeMakers? Dan kan je aan de slag gaan in een van de volgende rollen:

 • Practice Lead low-code platform (platform specifiek, meerdere rollen)
 • Low-code specialisten (platform specifiek, meerdere rollen)
 • Integratie specialisten (meerdere rollen)

Vacature-omschrijving

De creator van innovatie met low code IT-oplossingen.

Drie redenen waarom dit jouw baan is:

 • Omdat je wilt creëren en bouwen aan impactvolle IT-oplossingen die ertoe doen.
 • Je een diepgaand begrip hebt van het Agile Manifesto en weet hoe je dat op een pragmatische manier kunt inzetten.
 • Je trots bent op wat je tot nu toe hebt bereikt en je klaar bent om je volgende stap met ons te zetten.

Low code is een compleet nieuw werkveld waarin we samen met jou en de opdrachtgever op ontdekkingsreis gaan en verandering realiseren! ChangeMakers werkt bij voorkeur aan innovatieve IT-oplossingen met maatschappelijke impact of duurzaamheid stimuleren.

Jij doet het

Denk aan maken in plaats van oeverloos ontwerpen. Denk aan geïntegreerde samenwerking en niet aan aparte tools. Als Maker binnen ChangeMakers haal je je energie uit het creëren van 100% fit IT-oplossingen en uit het overdragen van de skills die je daarvoor hebt opgebouwd bij opdrachtgevers.

Binnen ons unieke Programma Accelerate IT ben je als Maker het lichtende voorbeeld. Je helpt onze opdrachtgevers bij het omarmen van low code door je skills te laten zien en situationeel over te brengen op de medewerkers. Daarom ben je in staat zelfstandig oplossingen te ontwikkelen en in gebruik te laten nemen. Dat vraagt naast de technische skills, ook de nodige adviesvaardigheden.

Ons Programma Leverage IT draait er om mensen zelf 100% fit IT-oplossingen te laten maken. Dit vraagt om jouw leiderschap en gedegen kennis van systeemontwikkelprocessen die je in eenvoudige taal aan ook niet-IT-ers weet over te brengen.

Mensen vinden je prettig in de omgang omdat je zuiver, duidelijk en transparant communiceert en goed feedback kunt geven en ontvangen. Je haalt je doelstellingen en je werkt professioneel. Je bent trots op alles wat je al bereikt hebt en bent klaar om nog meer te bereiken met ChangeMakers. Dat is wat jou kenmerkt als een consultant van ChangeMakers.

Jij hebt

Je hebt een HBO- of WO-opleiding in de IT in een technische richting, in bedrijfskunde of je hebt een soortgelijke achtergrond via praktijkervaring opgebouwd. Voor de rol van Maker heb je minimaal drie jaar ontwikkelervaring met een low code platform.

 Je hebt een diepgaand begrip van het Agile Manifesto en, nog belangrijker, je weet hoe je dat op een pragmatische manier kunt gebruiken en overbrengen.

Je bent aantoonbaar flexibel en werkt zelfstandig. Omdat dit een compleet nieuw werkveld is willen we vooraf niet te veel nadruk leggen op uitgewerkte taken en verantwoordelijkheden en samen bepalen hoe we je talenten het beste in blijven zetten. Veel liever komen we in contact met ambitieuze, zowel technisch als communicatief ingestelde mensen met gedegen low code ervaring.

Wat wij jou bieden

In ruil voor al die kwaliteiten verwacht je natuurlijk ook het nodige van ons. En terecht. Bij ChangeMakers draait het om drie dingen – vrijheid, groei en beloning. Wij hebben een competitief en innovatief arbeidsvoorwaardenmodel dat uniek is in de low code community en waarmee wij top-professionals juist die drie zaken optimaal kunnen bieden. De meeste vrijheid in opdrachten, werken aan betekenisvolle opgaven, een community waarbinnen je maximaal kunt groeien, je talenten benutten en de best mogelijke verdiensten.

Verder werken we bij ChangeMakers zonder kantoor, papierloos en met zo min mogelijk overhead. We werken vanuit huis of vanuit co-working ruimtes (Utrecht), of, als het niet anders kan, op locatie bij nationale en internationale opdrachtgevers. Je brengt je eigen apparaten mee en regelt je eigen mobiliteit. Ook hier bieden wij je als professional maximale flexibiliteit. Natuurlijk staan we voor je klaar met alle hulp die je daarbij nodig hebt.

 • Je ontvangt een salaris van € 2.883,- tot € 6.780,- bruto per maand, bij een 40-urige werkweek (je exacte salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring).
 • Je krijgt 30 vakantiedagen op fulltime-basis en 8% vakantiegeld.
 • Een prima pensioenregeling die bij je past.
 • Een tijdelijk of vast contract afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Met je collega’s bepalen hoe we 10% van de winst inzetten voor een goed doel en je bonus.
 • Een goede beheersing van Engels in woord en geschrift is een pre.
 • We geven je volop ruimte voor opleidingen en trainingen zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat.

Wil je meer weten?

R

Salaris

Je ontvangt een salaris van € 2.883,- tot € 6.780,- bruto per maand, bij een 40-urige werkweek (je exacte salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring).

h

Pensioen, vakantiedagen- en geld

Je krijgt 30 vakantiedagen op fulltime-basis en 8% vakantiegeld. Ook bieden we je een prima pensioenregeling die bij je past.

Contract: tijdelijk of vast

Afhankelijk van je kennis en ervaring

P

Volop ruimte en ontwikkeling

We geven je volop ruimte voor opleidingen en trainingen zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat.

w

Taalbeheersing

Een goede beheersing van Engels in woord en geschrift is een pre.

Werklocatie

ChangeMakers is gevestigd in het centrale Utrecht. We zitten in een prachtig verzamelpand waar iedere middag een overheerlijke lunch geserveerd wordt. Klinkt goed, toch?

Bel ons gerust

Als je vragen hebt over deze vacature of over ChangeMakers. Je kunt ons altijd bereiken via 085-6202141 voor meer informatie. We vertellen je graag meer.

Solliciteer via email

Solliciteer op deze baan door een email te sturen naar sollicitaties@change-makers.nl. 

Klaar om te solliciteren?

Ben jij onze nieuwste ChangeMaker?

× WhatsApp