Low-code training en coaching: The Expert Class

Wil je meer leren over low-code? Met onze Expert Class bieden we training en coaching in low-code, zodat je deze expertise in je organisatie kunt verankeren en voor interne daadkracht kunt zorgen. Met onze kennis helpen wij jou alle belangrijke aspecten van low-code te begrijpen en leren we je hoe je het in je projecten kunt implementeren.

Definitie en uitleg

Wat kun je met low-code?

Met de nieuwe technologie low-code kun je enorm snel en efficiënt applicaties en software ontwikkelen. Dit maakt het mogelijk om snel te kunnen schakelen met jouw organisatie en in te spelen op trends en ontwikkelingen in de markt. Dit kan met low-code veel sneller dan met traditionele ontwikkelingsmethoden. Bovendien vergroot je de realisatiekracht binnen jouw organisatie.

Wil je meer lezen over low-code? Lees dan ons blog Wat is low-code? of een van onze andere blogs.

Werving en Detachering op maat

Zoek je getalenteerde low-code professionals die naadloos passen bij jouw organisatie? Wij werven en trainen de allerbeste Mendix-kandidaten, zodat ze perfect passen bij jouw bedrijfscultuur en doelen. Na hun training detacheren we ze bij jouw organisatie, waar ze onmiddellijk impact maken op je projecten. En het beste? Je kunt ze na verloop van tijd zelfs een vast contract aanbieden!

Training en certificering voor jouw medewerkers 

Beschik je al over getalenteerde medewerkers die je graag wilt laten excelleren in low-code? Wij staan voor je klaar! Wij bieden hoogwaardige training en certificering in Mendix, zodat jouw medewerkers de vaardigheden beheersen die nodig zijn om succesvolle low-code projecten te realiseren.

Begeleiding en coaching voor succes

Bij ons houdt de ondersteuning niet op na de training. Onze ervaren coaches staan klaar om jou en je team te begeleiden bij de uitvoering van alle cruciale aspecten van je low-code projecten. We zorgen ervoor dat de opgedane kennis en vaardigheden direct worden toegepast, zodat je team met vertrouwen en succes kan werken aan low-code oplossingen.

Is het voor jou?

Wanneer is onze Expert Class iets voor jou?

Je hebt wel eens van low-code gehoord en wil er graag meer over leren. Je wilt interne daadkracht realiseren binnen jouw organisatie en low-code eigen maken. Want misschien heb je niet genoeg IT capaciteit of begrijpt IT de behoefte van jouw organisatie onvoldoende. Herken je dit? Laat ons jou dan helpen met onze low-code trainingen en coaching. Wij helpen jouw organisatie te mobiliseren voor low code.

Herken jij deze punten?

Low-code training en coaching gaat jou helpen als jij:

Zo gaan wij je helpen

Hoe helpt ChangeMakers jou?

Z

Onze multidisciplinaire teams hebben capaciteit en expertise om jou te voorzien van het perfecte low-code advies

i

Met onze sterke, gefundeerde technische kennis over low-code zorgen we voor de juiste kennis binnen jouw organisatie

T

Wij zorgen voor organisatorische sturing zodat jouw organisatie het low-code gedachtegoed volledig gaat omarmen

Je profiteert van onze jarenlange ervaring binnen zowel het publieke domein als de grotere MKB’s

Voordelen

Waarom kies je voor ChangeMakers?

Brede en diepe kennis van low-code

Snel en wendbaar waarde toevoegen

Multidisciplinair team van low-code specialisten

Specialist in low-code software development

 Ben jij klaar voor Change?

Leer alles over low-code met onze expertise

Wil jij echt aan jouw low-code avontuur beginnen? Maar mis je de kennis en wil je graag begeleiding? Dan helpen wij je graag met onze low-code trainingen en coaching. Profiteer van onze brede en diepe kennis van low-code en zorg dat deze wordt verankerd in jouw organisatie. Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakinsgesprek!

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp