Over ons

Wij zijn ChangeMakers

Wij zijn een hecht team van ervaren professionals die snel en efficiënt werken om nieuwe manieren van werken en de nieuwste low-code softwaretechnologie in te zetten voor onze opdrachtgevers. Wij hebben de kennis en kunde in huis om jouw IT te versnellen. Leer ons kennen!

Wat wij doen

Low code software advies & ontwikkeling 

ChangeMakers is een organisatie die is gespecialiseerd in het adviseren over en realiseren van low-code software ontwikkeling.

We hebben een brede en diepgaande kennis over low-code platforms. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel, wendbaar en in een stap-voor-stap aanpak waarde toe te voegen aan informatie-rijke bedrijfsprocessen.

Op basis van de situatie binnen jouw organisatie geven we advies over welke toepassing voor jou de benodigde meerwaarde kan opleveren.

Zo werken wij onder meer met Mendix, een van oorsprong Nederlands software platform, dat rapid application development mogelijk maakt – wat tot 10x sneller werkt dan met bijvoorbeeld Java.

Het belangrijkste kenmerk van onze projecten is – het bevrijden van energie in jouw organisatie!

Nuhi Stenvers, COO en oprichter, ChangeMaker

“Software eet de wereld op”, dus je moet je eigen software kunnen maken. Of het professioneel laten maken. Standaardsoftware implementeren is niet genoeg. Maak je digitale transformatie mogelijk door samen met ons low-code applicaties te bouwen! Mendix is voor ons de beste partner om dat te doen.

Nuhi Stenvers Changemaker

We werken slim en we werken snel. Nieuwe manieren van werken en de nieuwste technologie zetten we in om de IT voor onze opdrachtgevers te versnellen. Dit doen wij in een werkproces waarin wij intensief samenwerken met onze opdrachtgevers.

We helpen je bij het adviseren, implementeren en combineren van agile, low-code softwareontwikkeling. Met onze manier van werken zijn we in staat om zeer snel, agile en stapsgewijs waarde toe te voegen. 

Ons team bestaat uit een juiste mix van Changers en Makers. Waar onze Changers een adviserende rol op zich nemen, weten onze Makers een 100% fit IT-oplossing te maken.

Hoe wij werken

Wij werken slim en wij werken snel

Jaar ervaring

+ afgeronde projecten

x snellere software-ontwikkeling

% specialist in low-code

Waar wij in geloven

Impact creëren op je bedrijfsprocessen

Wij geloven dat onze wereld een snelle wereld is. Een flexibele wereld. Waarin we nieuwe technologie moeten omarmen om concurrerend te blijven. Een wereld met steeds veranderende waarden en normen. Met nieuwe manieren van werken. Een wendbare wereld. En in die wereld vindt de volgende revolutie plaats.

Volgens ons zorgt de halsbrekende snelheid waarmee ontwikkelingen rond AI, Big Data, IoT en 5G voort denderen voor een “perfecte storm” en nieuwe technologie in elk hoekje van de samenleving drijft. Met een revolutionaire invloed op iedere organisatie.

Uit de datastromen die deze nieuwe technologieën opleveren, moet informatie worden gedestilleerd en moeten acties worden gedefinieerd en opgestart. Om impact te creëren in je bedrijfsproces.

Onze mensen

Maak kennis met ons directieteam

Nuhi Stenvers Changemaker

Nuhi Stenvers

COO

Nuhi is een volwassen manager en strategisch adviseur op het snijvlak van business en IT, met als specialisme de introductie van low-code platformen in organisaties.

Nuhi treedt zeer daadkrachtig op en vindt snel creatieve oplossingen en verbeteringen. Dit doet hij op resultaatgerichte wijze.

In zijn vrije tijd studeert hij veel, rijdt hij motor en reist hij graag.

Joes van Dijk portretfoto ChangeMakers

Joes van Dijk

CPO

Joes is een inspirerende allround HR manager.

Zijn inzet typeert zich doordat alle medewerkers zichtbaar met plezier en purpose aan onze gezamenlijke ambities werken.

Dit is een rol waarin hij volledig tot zijn recht komt.

In zijn vrije tijd is Joes graag sportief bezig. Zo loopt hij hard, tuiniert hij veel en is gek op BBQ-en.

Aldin Fajić

CTO Adria

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen, implementeren en optimaliseren van productieprocessen heeft Aldin bedrijven geholpen bij het succesvol definiëren en uitrollen van hun digitale transformatiestrategie.

Hij staat bekent om het creëren van innovatieve oplossingen voor uitdagingen waarmee industrieën vandaag de dag worden geconfronteerd. Als resultaat hiervan heeft hij verschillende softwareoplossingen succesvol gebouwd en geïmplementeerd.

Martin van den Berge Changemaker

Martin van den Berge

CEO

Martin is een ervaren ondernemer, vakvolwassen manager en strategisch adviseur op het snijvlak van business en IT.

Hij krijgt energie van het bouwen en herstructureren van organisaties en ontwikkeling te versnellen door een Agile manier van werken.

Zijn vrije tijd besteedt hij voornamelijk aan autosport en zijn gezin.

Sibel-koklu

Sibel Köklü

Country lead Turkije

Sibel is IT ondernemer en management consultant met een specialisatie in Verandermanagement, Leiderschap en Leren en Ontwikkelen en volgt momenteel een Executive MBA.

Sibel krijgt energie van bouwen aan een team, samenwerken met opdrachtgevers en is resultaatgericht en optimistisch. Ze prijst zich gelukkig met haar gezin die haar passie steunt en haar over de hele wereld volgt.

Ronald van Puijenbroek - Changemaker

Ronald van Puijenbroek

CTO

Ronald is een architect met veel ervaring op het snijvlak van business en IT in diverse domeinen.

Hij werkt weloverwogen en doordacht, met kwaliteit voorop.

In zijn vrije tijd maakt Ronald graag interieuroplossingen, luistert hij naar muziek en rijdt hij motor. Ook zijn gezin krijgt natuurlijk veel aandacht.

kemal changemakers

Kemal Hadzic

Country lead Adria

Kemal heeft meer dan 25 jaar ervaring in managementconsulting voor wereldwijde multinationals uit diverse industrieën, met expertise in groei- en klantgerichte strategieën.

Hij heeft een bewezen reputatie van het verhogen van omzet, winst en prestaties in concurrerende markten. Kemal is lid van BHAAAS en de raad van Alma Ras, en heeft een MSc in Informatica.

Kernwaarden

Z

Wij koesteren talent

Wij begrijpen dat verandering en mislukking deel uitmaken van groeien. Wij kijken daarom niet alleen naar de som van wat je als individu doet, maar ook naar jouw potentieel. We koesteren een omgeving waarin mensen kunnen opbloeien en ieder tot zijn recht komt.

w

Wij horen iedere stem

Bij ons geldt: de beste ideeën winnen. Ieder heeft een verschillende achtergrond, perspectief en vaardigheden. Bij ons houden opgeblazen ego’s geen stand. Nieuwsgierigheid daarentegen wel! Wij geloven er heilig in dat we samen meer kunnen dan alleen.

Wij nemen verantwoordelijkheid

Om waarde te creëren voor onze opdrachtgevers richten we ons op resultaat. Initiatief om daar te komen is essentieel. Is er iets dat moet gebeuren? Dan doen we dat. Het is mijn werk, het is jouw werk, het is ons werk. Samen krijgen we het voor elkaar!

Wij zetten de opdrachtgever op plek 1

Altijd handelen we in het belang van onze opdrachtgevers. We streven ernaar om hun vertrouwen en loyaliteit te winnen. We treden op als een partner door hen te helpen succes te behalen. Vaak gaat verder dan dat ze oorspronkelijk voor mogelijk hadden gehouden en dat maakt het zo mooi.

Wij denken groots

Bij ChangeMakers gaan we voor grote impact. We zijn ambitieus en streven ernaar om een betekenisvolle en blijvende impact te creëren op de wereld om ons heen. We doen geen concessies aan waarde op lange termijn, boven winst op korte termijn. Op die manier blijven we groots denken en handelen.

Wij staan voor innovatie

We durven te innoveren. We stellen de vraag ‘wat als…?’ en werken aan innovatieve oplossingen. We zijn niet gebonden aan conventies, integendeel. We verstoren, we durven en zijn niet bang. We willen zijn wat er daarna gebeurt.

Voor een betere wereld

Ons ESG-beleid

Wij streven ernaar de wereld een betere plek te maken en daarom besteden we aandacht aan ESG (Environmental, Social en Governance). We willen ervoor zorgen dat de manier waarop we werken de aarde niet schaadt, dat we iedereen goed behandelen en dat we de dingen op de juiste manier doen. Een manier hoe we dit doen is onze winstregeling met het personeel. Samen met onze ChangeMakers bepalen we waar 10% van de winst naartoe gaat. Dit kan een goed doel, een duurzaam programma of een partnerproject.

Kom bij ons team

Word een ChangeMaker

Laten we samenwerken en Change maken! We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons groeiende team van Changers, Makers & ondersteuners te versterken.

Neem contact op

Heb je interesse in wat ChangeMakers te bieden heeft? Wil je met ons samenwerken of wil je meer informatie over onze diensten en programma’s? Neem dan gerust contact met ons op.
× WhatsApp