Over ons

Wij zijn ChangeMakers

Wij zijn een klein team van ervaren professionals die snel en efficiënt werken om nieuwe manieren van werken en de nieuwste low-code softwaretechnologie in te zetten voor onze klanten. Wij hebben de kennis en kunde in huis om jouw IT te versnellen. Leer ons kennen!

Wat wij doen

Low code software advies & ontwikkeling 

ChangeMakers is een jonge organisatie, gespecialiseerd in het adviseren over en realiseren van low-code software ontwikkeling.

We hebben een brede en diepgaande kennis over low-code platforms. Hierdoor zijn wij in staat om zeer snel, wendbaar en in een stap-voor-stap aanpak waarde toe te voegen aan informatie-rijke bedrijfsprocessen.

Op basis van de situatie binnen jouw organisatie geven we advies over welke toepassing voor jou de benodigde meerwaarde kan opleveren.

Zo werken wij onder meer in een van oorsprong Nederlands software platform dat rapid application development mogelijk maakt – wat tot 10x sneller werkt dan met bijvoorbeeld Java.

Het belangrijkste kenmerk van onze projecten is – het bevrijden van energie in jouw organisatie!

We werken slim en we werken snel. Nieuwe manieren van werken en de nieuwste technologie zetten we in om de IT voor onze klanten te versnellen. Dit doen wij in een werkproces waarin wij intensief samenwerken met onze opdrachtgevers.

We helpen je bij het adviseren, implementeren en combineren van agile, low-code softwareontwikkeling. Met onze manier van werken zijn we in staat om zeer snel, agile en stapsgewijs waarde toe te voegen. 

Ons team bestaat uit een juiste mix van Changers en Makers. Waar onze Changers een adviserende rol op zich nemen, weten onze Makers een 100% fit IT-oplossing te maken.

Hoe wij werken

Wij werken slim en wij werken snel

Jaar ervaring

Afgeronde projecten

Snellere software ontwikkeling

Specialist in low-code

Waar wij in geloven

Impact creëren op je bedrijfsprocessen

Wij geloven dat onze wereld een snelle wereld is. Een flexibele wereld. Waarin we nieuwe technologie moeten omarmen om concurrerend te blijven. Een wereld met steeds veranderende waarden en normen. Met nieuwe manieren van werken. Een wendbare wereld. En in die wereld vindt de volgende revolutie plaats.

Volgens ons zorgt de halsbrekende snelheid waarmee ontwikkelingen rond AI, Big Data, IoT en 5G voort denderen voor een “perfecte storm” en nieuwe technologie in elk hoekje van de samenleving drijft. Met een revolutionaire invloed op iedere organisatie.

Uit de datastromen die deze nieuwe technologieën opleveren, moet informatie worden gedestilleerd en moeten acties worden gedefinieerd en opgestart. Om impact te creëren in je bedrijfsproces.

Onze mensen

Maak kennis met ChangeMakers

Nuhi Stenvers Changemaker

Nuhi Stenvers

COO

Nuhi is een zeer volwassen manager en strategisch adviseur op het snijvlak van business en IT, met als specialisme de introductie van low-code platformen in organisaties.

Hij krijgt energie van het aanbrengen van structuur en het neerzetten van nieuwe dingen. Nuhi treedt zeer krachtdadig op en vindt snel creatieve oplossingen en verbeteringen.

Zijn werkwijze is gericht op resultaat en op verbinding en stelt de mens centraal.

In zijn vrije tijd studeert hij veel, rijdt hij motor en reist hij graag.

 

 

Martin van den Berge Changemaker

Martin van den Berge

CEO

Martin is een ervaren ondernemer, vakvolwassen manager en strategisch adviseur op het snijvlak van business en IT.

Hij krijgt energie van het bouwen en herstructureren van organisaties en deze in ontwikkeling te versnellen door een Agile manier van werken.

Martin is doortastend, vormt een sterk team om zich heen en zet mensen in hun kracht om de gezamenlijke doelstellingen te realiseren.

Zijn vrije tijd besteedt hij voornamelijk aan autosport en zijn gezin.

  

 

Ronald van Puijenbroek - Changemaker

Ronald van Puijenbroek

CTO

Ronald is een architect met veel ervaring op het snijvlak van business en IT in diverse domeinen. Hij richt zich op het doorgronden van bedrijfsprocessen, om deze vervolgens te verbeteren met de inzet van IT en low- code toepassingen. Ronald werkt weloverwogen en doordacht, met kwaliteit voorop.

Hij krijgt energie van het bouwen van analyses van complexe vraagstukken.

In zijn vrije tijd maakt hij graag interieuroplossingen, luistert hij naar muziek en rijdt hij motor. Ook zijn gezin krijgt natuurlijk veel aandacht.

 

Kom bij ons team

Word een ChangeMaker

Laten we samenwerken en Change maken! We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons groeiende team van Changers, Makers & ondersteuners te versterken.

Neem contact op

Heb je interesse in wat ChangeMakers te bieden heeft? Wil je met ons samenwerken of wil je meer informatie over onze diensten en programma’s? Neem dan gerust contact met ons op.