Cases

Onze eerdere samenwerkingen

De Changers & Makers zijn dag in dag uit bezig om opdrachtgevers te helpen hun IT te versnellen. Om je te inspireren lichten wij enkele cases uit zodat je meer te weten kunt komen onze over aanpak en visie op deze trajecten. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over low-code?

Neem een kijkje op onze download pagina. Daar delen we gratis whitepapers waarin we onze kennis over low-code met jou delen. Zo vergroot jij je kennis en kun je jouw organisatie naar een hoger lever tillen. 

Over ChangeMakers

Leer onze mensen kennen

Wij zijn een team van ervaren professionals en maken plezier in ons werk. We werken snel en efficiënt werken om nieuwe low code technologie in te zetten voor onze opdrachtgevers.

 Ben jij klaar voor Change?

Neem contact met ons op

Bij ChangeMakers zijn we er trots op wanneer we dingen goed en snel gedaan krijgen. We begrijpen als geen ander dat je als organisatie wendbaar moet zijn. Daarom gebruiken we low code software toepassingen en werken we via Agile sprint proces.

Hierdoor zijn we wendbaar en spelen we in op de behoeften van onze opdrachtgevers, terwijl we toch producten van hoge kwaliteit leveren in een kort tijdsbestek. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die je kan helpen je doelen te bereiken, kijk dan niet verder dan ChangeMakers!

Schrijf je in en volg ons

Blijf op de hoogte

Altijd up-to-date blijven met de laatste ontwikkelingen rondom low-code development en onze organisatie? Je kunt ons op LinkedIn volgen en je inschrijven voor de nieuwsbrief.

    × WhatsApp