Low-code applicaties

Versnel je business en IT

Of je nu zoekt naar een koppeling tussen verschillende systemen zodat jouw werk of dat van je collega’s efficiënter verloopt, niet meer wilt werken met verouderde Excel workflows of een hele nieuwe applicatie wilt bouwen voor bijvoorbeeld payroll. Low-code is dé oplossing. Hiermee haal je het maximale uit jouw digitale transformatie.

Benieuwd hoe je low-code precies kunt toepassen? Op deze pagina geven we je voorbeelden van de vele mogelijkheden van low-code applicaties.

 

Facturatie software

Factureren is vaak een uitdaging. Misschien zit je met een systeem dat niet soepel loopt of een te trage verwerkingstijd. Low-code facturatie software kan dan een oplossing zijn!

Onboarding systeem

Je loopt tegen onoverzichtelijke documentenstroom, trage administratieve procedures aan en nieuwe medewerkers voelen zich wat verloren voelen. Dat wil je natuurlijk niet! Met een low-code onboarding systeem voorkom en los je deze problemen op.

Contractmanagement

Contracten die verloren raken in de stapel, vernieuwingen die worden gemist, en elke dag die lijkt op een worsteling met inefficiënt contractbeheer. Komt je dat bekend voor? Dan kan een low-code contractmanagementsysteem uitkomst bieden.

Proces automatisering

Met low-code procesautomatisering struikel je niet meer over repetitieve processen en handmatige taken. Je maakt belangrijke tijd vrij en jij kunt je bezig houden met de sturing van je teams en bedrijf.

Test automation

Met low-code test automation kies je voor snelheid, kwaliteit en een efficiënte workflow. Je zorgt voor snellere testcycli zodat de testsoftware de snelheid van jouw team kan bijbenen.

ERP-systemen

Is jouw ERP-systeem niet in staat om de bedrijfsprocessen efficiënt te ondersteunen? Worstel je met een rigide systeem dat zich niet kan aanpassen aan jouw groeiende en veranderende behoeften? Dan is het tijd voor een low-code ERP-systeem.

HRM-systemen

Je moet nieuwe collega’s inwerken maar eerst dien je alle inwerkdocumenten nog te verzamelen of de verlofaanvragen zijn weer niet goed doorgekomen. Klinkt dat bekend? Dan is low-code de oplossing die je nodig hebt! Met een low-code HRM-systeem is dit verleden tijd.

Project management systeem

Je probeert de projectstatus bij te houden, maar je wordt overspoeld door een wirwar van spreadsheets. Of de teamcommunicatie loopt weer eens mank. Klinkt dat bekend? Dan is low-code de oplossing die je nodig hebt!

Mobiele applicaties

Door een low-code mobiele applicatie te bouwen, weet je zeker dat je een applicatie in handen hebt die op ieder mobiel besturingssysteem werkt en die makkelijk integreert met andere mobiele functies zoals de camera of GPS.

CRM-systemen

Is jouw CRM-systeem niet flexibel en kan het niet snel genoeg inspelen op de veranderende behoeften van je klanten of verkoopstrategieën? Lees meer over de integratie en aanvulling van low-code en CRM-systemen.

Afsprakenapplicatie

Je huidige afsprakensysteem is rigide, niet intuïtief en voldoet gewoon niet aan de dynamische behoeften van je bedrijf. Herkenbaar? Dan is low-code de oplossing die je nodig hebt!

Approval flows

Een herkenbaar scenario: je werkdag zit vol met aanvragen die nog beoordeeld en goedgekeurd moeten worden. Het lijkt alsof je altijd achterloopt – en dat moet toch efficiënter kunnen? Met een low-code systeem voor approval flows is dit scenario verleden tijd.

Klantportaal

Stel je voor: een dag op kantoor zonder systemische bottlenecks, een klantportaal dat soepel en efficiënt werkt, en de mogelijkheid om nieuwe klanten met gemak te verwelkomen. Lijkt dit een utopie? Met de kracht van low-code technologie, kunnen we dit realiteit maken.

Planningssystemen

Struikelen over dubbele boekingen, plotselinge wijzigingen en afspraken op het laatste moment kunnen je dag behoorlijk verstoren. Heb je genoeg van deze hectiek? Een low-code planningssysteem is de oplossing!

Warehouse management

Wil je af van een systeem dat achterloopt? Waarbij de voorraad niet klopt en waar gegevens niet efficiënt worden geïntegreerd in andere systemen? Kies dan voor low-code!

Workflow automation

Niet meer vastzitten in handmatige en tijdrovende processen. Administratieve taken worden geautomatiseerd zodat jij de strategische initiatieven kunt leiden. Dat bereik je met low-code workflow automation.

Enterprise app development

In de wereld van digitale transformatie zijn verouderde bedrijfsapps een flinke achilleshiel. Je team werkt hard, maar zonder de juiste tools wordt elke dag een bergbeklimming. Elke integratie voelt als een uitdaging, elke aanpassing lijkt een eeuwigheid te duren en het up-to-date blijven is bijna een dagtaak op zich. Dit zijn precies de uitdagingen waar low-code enterprise app development een antwoord op biedt.

Advies en implementatie

Versnel je business met low-code ontwikkeling

Bij ChangeMakers hebben wij uitgebreide kennis over low-code softwaretoepassingen. Wij helpen je om bestaande IT-processen te versnellen en nieuwe manieren te gebruiken om IT-productie dichter bij je business te brengen.

Welke keuzes heb je zoal te maken? Hoe richt je jouw organisatie optimaal in? Hoe neem je de eerste stappen en wat kom je daarin zoal tegen? Wij adviseren je graag over hoe wij jouw IT kunnen versnellen.

Het doel is om impact te creëren in jouw organisatieprocessen. Eerder verzorgden wij deze trajecten voor opdrachtgevers in de publieke sector en overheid in Nederland, alsook het grotere MKB.

Naast een adviserende rol ben je bij ons ook aan het juiste adres voor low-code software applicatieontwikkeling. Een gedreven team van Changers en Makers helpen jouw organisatie verder met low-code softwareapplicaties.

Onze expertises

Wij helpen bij het ontwikkelen van web- en app-oplossingen met onze low-code software. Onze opdrachtgevers kunnen wij sneller, efficiënter en goedkoper krachtige digitale oplossingen bouwen.

Onze UX & Design-experts ondersteunen organisaties bij het creëren van intuïtieve en aantrekkelijke interfaces. Deze implementeren via low-code snel en gemakkelijk in jouw IT-ecosysteem.

Wij helpen bedrijven om verschillende systemen en applicaties met elkaar te integreren, zodat informatie naadloos kan stromen. Door middel van low-code kunnen deze integraties snel en gemakkelijk worden gebouwd en onderhouden.

Wij helpen bedrijven bij het digitaliseren van hun processen en workflows om hun efficiëntie en productiviteit te verhogen. Met behulp van low-code kan dit snel en flexibel worden gerealiseerd. 

Onze experts in Data & AI helpen organisaties bij het benutten van de kracht van data en AI om waardevolle inzichten te verkrijgen en betere beslissingen te nemen. 

Wij helpen bedrijven bij het upgraden en moderniseren van hun bestaande IT-systemen en -processen. Onze low-code applicaties maakt het mogelijk om legacy-systemen snel te vervangen door moderne, schaalbare en flexibele oplossingen.

ChangeMakers biedt specifieke diensten voor Mendix-ontwikkeling op het SAP-platform. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om snel en flexibel applicaties te bouwen die naadloos aansluiten op een bestaande SAP-omgeving. 

Onze experts in digitale innovatie ondersteunen bedrijven bij het identificeren en implementeren van nieuwe digitale innovaties om hun concurrentiepositie te versterken.

Wij bieden specifieke diensten voor het beheer en de review van Mendix-applicaties. Dit omvat onder andere het monitoren van prestaties, het beveiligen van de applicaties en het uitvoeren van regelmatige audits om te zorgen dat ze up-to-date blijven.

Over ChangeMakers

Leer onze mensen kennen

Wij zijn een team van ervaren professionals en maken plezier in ons werk. We werken snel en efficiënt werken om nieuwe low code technologie in te zetten voor onze opdrachtgevers.

 Ben jij klaar voor Change?

Neem contact met ons op

Bij ChangeMakers zijn we er trots op wanneer we dingen goed – en snel gedaan krijgen. We begrijpen als geen ander dat je als organisatie wendbaar moet zijn. Daarom gebruiken we low code software toepassingen en werken we via Agile sprint proces.

Hierdoor zijn we wendbaar en spelen we in op de behoeften van onze opdrachtgevers, terwijl we toch producten van hoge kwaliteit leveren in een kort tijdsbestek. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die je kan helpen je doelen te bereiken, kijk dan niet verder dan ChangeMakers!

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp