Contact

Kom in contact met de ChangeMakers! Met onze kennis en kunde over low-code software helpen wij organisaties via advies (Changing) en implementatie (Making) van low-code software toepassingen. Het unieke is dat wij zeer snel waarde kunnen toevoegen. Onze opdrachtgevers zijn onze hoogste prioriteit, en we doen er alles aan om de best mogelijke service te bieden!

Laat de change beginnen! 

Als je geïnteresseerd bent in wat ChangeMakers te bieden heeft, met ons wilt samenwerken, of als je meer informatie wilt over de diensten die wij leveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Neem contact met ons op

  Kantoor Albanië

  ChangeMakers BV
  Street Sulejman Pasha
  Hyrja1
  Apartment nr. 3
  Tirana

  Hoofdkantoor Nederland

  ChangeMakers BV
  Orteliuslaan 9
  3528 BA Utrecht
  Email: info@change-makers.nl
  Telefoon: 085-6202141 

  Geopend van maandag tot vrijdag van 08:30 to 17:00 uur.

  Plan je bezoek

  Meld je bezoek aan via onderstaande knop! Op deze manier regelen we dat je kunt parkeren. Bovendien weten we dan precies wanneer de koffie klaar moet staan!

   

  Kantoor Turkije

  ChangeMakers BV
  Türkmen mah.
  Günhan Arın bulv. no:3
  Yazıcı apt. D:5 Kuşadası
  Telefoon: +90 539 9172703

  Kantoor Adria

  ChangeMakers BV
  Branilaca Saeajeva 20
  71000 Sarajevo
  Bosnia and Hercegovina
  Telefoon: +387 62 272 000

  Onze diensten

  Heb je interesse in onze diensen? Vul dan het contactformulier op onze website in om meer te weten te komen over hoe wij jouw organisatie kunnen helpen. We komen graag in contact om te bespreken hoe wij kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

  Leer ons kennen

  ChangeMakers is een jonge organisatie, gespecialiseerd in het adviseren en realiseren van low-code software toepassingen (zoals Mendix). We werken met een gemotiveerd team van Changers en Makers die je helpen jouw IT te accelereren en te versnellen.

  FAQ

  Veelgestelde vragen

  Hebben jullie vacatures openstaan?

  Absoluut. Wij hebben voor verschillende rollen vacatures open staan. We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons groeiende team van changers, makers & ondersteuners te versterken! 

  Wie staan er achter ChangeMakers?

  De oprichters van ChangeMakers zijn Nuhi Stenvers (CCO) en Martin van den Berge (CEO). Nuhi bevindt zich op het snijvlak van business en IT, met als specialisme de introductie van low-code platformen in organisaties. Martin is een ervaren ondernemer, vakvolwassen manager en strategisch adviseur op het snijvlak van business en IT. Het team wordt aangevuld met Joes van Dijk en Ronald van Puijenbroek. Samen vormen wij de kern van onze organisatie.

  Wat voor programma's hebben jullie?

  Wij helpen onze klanten door middel van twee programma’s.

  Enerzijds is dat accelerate IT programma, wat zich richt op je bestaande IT-organisatie en wat bestaande processen versnelt via digitale ontwikkelingen.

  Anderzijds richt ons leverage IT programma zich op jouw organisatie gericht op het oplossen van grotere problemen.

  Bieden jullie low code ontwikkelingscapaciteit aan?

  Absoluut, onze DevOps teams helpen je graag met Turnkey projectuitvoering. We raden aan om contact op te nemen voor meer informatie. Ons team staat klaar om je te helpen.

  Word een ChangeMaker

  Wij geloven dat onze medewerkers ons meest waardevolle bezit zijn. Daarom bieden wij je een uitdagende en dynamische werkomgeving.

  Wil je ons team komen versterken als ChangeMaker? Bekijk dan onze huidige vacatures. Wij zijn altijd op zoek naar Changers en naar Makers.

  × WhatsApp