Versnel je IT via low-code ontwikkeling

Veel organisaties missen de IT-kennis of ontwikkelingscapaciteit die ze nodig hebben om concurrerend te blijven. ChangeMakers biedt duurzame en schaalbare oplossingen voor dit probleem. 

Onze diensten reiken van het advies tot de daadwerkelijke implementatie van low code software. We bieden een tweetal unieke programma’s die zijn gericht op advies (Changing) of ontwikkeling (Making).

Low code diensten

App factory

Wil jouw organisatie het maximale halen uit digitale transformaties? Onze DevOps-teams voegen razendsnel waarde toe door het realiseren van turnkey projecten die je helpen de volgende stap te kunnen zetten. Wij realiseren tot 10x sneller jouw projecten.

 

Interim management

We maken je organisatie gereed om low-code ontwikkeling te omarmen. Dit doen we door leiding te geven aan een team, het benodigde portfolio te managen, mensen ervoor te organiseren en platformprocessen vorm te geven.

 

Low-code advies

Met onze onafhankelijke kennis van low-code platforms adviseren we over de beste oplossing, de inrichting van de architectuur en integratie met bestaande systemen m.b.v. ESB, messaging en HIP. Maar vooral ook hoe de organisatie hierin mee te nemen.

 

Training en coaching

Het is belangrijk om low code expertise in je organisatie te verankeren en “the agile way of work” te doorleven. Hierbij zorgen we voor training en certificering. We coachen je door het gehele project en helpen je bij de uitvoer van alle belangrijke aspecten.

 

Definitie en uitleg

Wat is low-code en wat zijn de voordelen?

Met low-code maken onze low-code developers het mogelijk om digitale oplossingen te bouwen – zoals websites of volledige applicaties – zonder daadwerkelijk code te schrijven.

Low-code technologie gebruikt namelijk een visuele editor waarmee je verschillende componenten rangschikt en configureert om tot een werkende applicatie of software te komen. Vergeleken met traditionele software-ontwikkeling, kunnen wij zo voor jou snel resultaat leveren en veel iteraties mogelijk maken in korte tijd.

Wil je meer lezen over low-code? Lees dan ons blog Wat is low-code? of een van onze andere blogs.

changemakers app factory

Advies en implementatie

Versnel je business met low-code ontwikkeling

Bij ChangeMakers hebben wij uitgebreide kennis over low-code softwaretoepassingen. Wij helpen je om bestaande IT-processen te versnellen en nieuwe manieren te gebruiken om IT-productie dichter bij je business te brengen.

Welke keuzes heb je zoal te maken? Hoe richt je jouw organisatie optimaal in? Hoe neem je de eerste stappen en wat kom je daarin zoal tegen? Wij adviseren je graag over hoe wij jouw IT kunnen versnellen.

Het doel is om impact te creëren in jouw organisatieprocessen. Eerder verzorgden wij deze trajecten voor opdrachtgevers in de publieke sector en overheid in Nederland, alsook het grotere MKB.

Naast een adviserende rol ben je bij ons ook aan het juiste adres voor low-code software applicatieontwikkeling. Een gedreven team van Changers en Makers helpen jouw organisatie verder met low-code softwareapplicaties.

Onze expertises

Wij helpen bij het ontwikkelen van web- en app-oplossingen met onze low-code software. Onze opdrachtgevers kunnen wij sneller, efficiënter en goedkoper krachtige digitale oplossingen bouwen.

Onze UX & Design-experts ondersteunen organisaties bij het creëren van intuïtieve en aantrekkelijke interfaces. Deze implementeren via low-code snel en gemakkelijk in jouw IT-ecosysteem.

Wij helpen bedrijven om verschillende systemen en applicaties met elkaar te integreren, zodat informatie naadloos kan stromen. Door middel van low-code kunnen deze integraties snel en gemakkelijk worden gebouwd en onderhouden.

Wij helpen bedrijven bij het digitaliseren van hun processen en workflows om hun efficiëntie en productiviteit te verhogen. Met behulp van low-code kan dit snel en flexibel worden gerealiseerd. 

Onze experts in Data & AI helpen organisaties bij het benutten van de kracht van data en AI om waardevolle inzichten te verkrijgen en betere beslissingen te nemen. 

Wij helpen bedrijven bij het upgraden en moderniseren van hun bestaande IT-systemen en -processen. Onze low-code applicaties maakt het mogelijk om legacy-systemen snel te vervangen door moderne, schaalbare en flexibele oplossingen.

ChangeMakers biedt specifieke diensten voor Mendix-ontwikkeling op het SAP-platform. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om snel en flexibel applicaties te bouwen die naadloos aansluiten op een bestaande SAP-omgeving. 

Onze experts in digitale innovatie ondersteunen bedrijven bij het identificeren en implementeren van nieuwe digitale innovaties om hun concurrentiepositie te versterken.

Wij bieden specifieke diensten voor het beheer en de review van Mendix-applicaties. Dit omvat onder andere het monitoren van prestaties, het beveiligen van de applicaties en het uitvoeren van regelmatige audits om te zorgen dat ze up-to-date blijven.

"Versnel en accelereer jouw IT! Low-code software zorgt voor wendbaarheid, snelheid en impact."

Nuhi Stenvers, CCO ChangeMakers

Onze werkwijze

Stap 1 – Intake

Bij de intake is het belangrijk dat we een beeld krijgen van het vraagstuk dat speelt binnen de organisatie. We zorgen dat we de probleemstelling goed in kaart krijgen zodat we dit kunnen matchen met onze mogelijkheden. 

Stap 2 – Discovery

We denken samen richting een oplossing. Samen bestuderen we jouw bedrijfsproces en maken we een globale beschrijving van de oplossing. Dit gebeurt in twee delen:

  • Solution design – We leveren een beschrijving op van de eerste versie van het product en we stellen de langetermijnvisie vast.
  • Plan van aanpak – We leveren we een gedetailleerd plan van aanpak op dat ons helpt de zogenaamde MVP te realiseren: het Minimum Viable Product.

Stap 3 – Realisatie

Onze ontwikkelaars gaan aan de slag om de MVP zo snel mogelijk te realiseren. Het doel? Zo snel mogelijk waarde toevoegen aan jouw bedrijfsproces!

Stap 4 – Doorontwikkeling

Door de inzet van DevOps teams zorgen we voor een professioneel beheer en doorontwikkeling van de MVP. We blijven hierbij streven naar een 100% ‘fit’ op jouw bedrijfs- en werkproces.

Voordelen

Waarom kies je voor ChangeMakers?

Development tot wel 10 keer sneller dan Java

Snel en wendbaar waarde toevoegen

Intensieve samenwerking

Specialist in Low-Code software development

Hoe wij werken

Intensieve samenwerking

Bij ChangeMakers geloven we dat de sleutel tot succes het samenwerken als team is. Daarom werken we nauw samen met onze opdrachtgevers. Op deze manier komen we tot de kern van specifieke behoeften en begrijpen we het probleem voordat we aan een project beginnen. We gaan met je om de tafel zitten en onderzoeken het organisatieprobleem, schetsen een stappenplan en bepalen de juiste IT-toepassing.

Gaan we over tot implementatie? Dan gaan we snel en efficiënt aan de slag om in korte tijd een product van hoge kwaliteit af te leveren. En als het eenmaal geïmplementeerd is, zorgen we ervoor dat het duurzaam is, zodat je er jarenlang de vruchten van kunt plukken.

Over ChangeMakers

Leer onze mensen kennen

Wij zijn een team van ervaren professionals en maken plezier in ons werk. We werken snel en efficiënt werken om nieuwe low code technologie in te zetten voor onze opdrachtgevers.

 Ben jij klaar voor Change?

Neem contact met ons op

Bij ChangeMakers zijn we er trots op wanneer we dingen goed – en snel gedaan krijgen. We begrijpen als geen ander dat je als organisatie wendbaar moet zijn. Daarom gebruiken we low code software toepassingen en werken we via Agile sprint proces.

Hierdoor zijn we wendbaar en spelen we in op de behoeften van onze opdrachtgevers, terwijl we toch producten van hoge kwaliteit leveren in een kort tijdsbestek. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die je kan helpen je doelen te bereiken, kijk dan niet verder dan ChangeMakers!

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp