Werken bij ChangeMakers – Low-code vacatures

Bij ChangeMakers versnellen wij IT op innovatieve wijze. Dit doen wij door gebruik te maken van nieuwe manieren van werken, de nieuwste technologie in applicatieontwikkeling en applicatie-integraties in te zetten. Wil jij werken bij ChangeMakers? Wij hebben verschillende low-code vacatures openstaan. Lees meer over hoe jij jouw toekomst kunt ontwikkelen bij ons!

Versnel je toekomst en word ook een ChangeMaker!

Bij ChangeMakers vinden wij het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan onze omgeving. Om dit mogelijk te maken, zijn duurzaamheid, sociaal maatschappelijke impact en zingeving ontzettend belangrijk. En als werk dan belangrijk is, kan het maar beter leuk zijn. Want als het leuk is, is de kans groot dat we er goed in zijn. En als we er goed in zijn, zorgen we voor blije klanten. En daar doen we het voor.

Waarom kies je voor ChangeMakers?

Innovatieve projecten met impact

Bij ChangeMakers zetten wij ons in voor een betere wereld. Voor onze klanten maken wij het verschil met innovatieve IT-oplossingen zoals low-code. Het liefst werken wij aan projecten met een maatschappelijke of duurzame impact!

Volop ruimte voor ontwikkeling

Al onze ChangeMakers krijgen de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen. We bieden trainings- en opleidingsmogelijkheden aan zodat je altijd het beste uit jezelf kunt halen.

Hecht team met leuke collega's

We werken niet alleen hard, we hebben ook plezier met elkaar. Werken bij ChangeMakers betekent werken in een hecht team van internationale collega’s die allemaal net zo gek zijn van low-code als jij.

Mogelijkheid tot begeleid ondernemen

Het is onderdeel van onze bedrijfsstrategie dat we commercieel kansrijke ideeën van onze medewerkers uit willen bouwen in nieuwe ondernemingen waarin zij ook participeren.

We zijn op zoek naar Changers!

Een eerste categorie van low-code vacatures die je bij ons vindt is de rol van Changer. Als Changer ben je binnen ChangeMakers een adviseur en gedegen gesprekspartner voor onze klanten.

Je helpt IT-afdelingen bij het omarmen van low-code (platformen) en het versnellen van hun softwareproductie. Daarom ben je een professionele gesprekspartner voor IT-managers en IT- directeuren maar tevens voor alle mensen op hun afdelingen.

Omdat dit een compleet nieuw werkveld is waarin we samen met jou en de klant op ontdekkingsreis gaan, willen we vooraf niet te veel nadruk leggen op uitgewerkte taken en verantwoordelijkheden. We komen graag in contact met ambitieuze, extraverte en communicatief ingestelde mensen met business consultancy, project- en/of programma management ervaring.

Heb jij het in je om ‘Change’ te realiseren bij onze klanten? We zijn momenteel op zoek naar mensen binnen deze rollen:

 • Agile Coach / Programmamanager
 • Product Owner / Project Manager
 • Scrum Master / Projectleider
 • Integratie Architect
 • Bedrijfsanalist

We zijn op zoek naar Makers!

De tweede vorm van vacatures op het vlak van low code betreft de rol van Maker. Als Maker binnen ChangeMakers haal je je energie uit het maken van 100% fit IT-oplossingen en uit het overdragen van de skills die je daarvoor hebt opgebouwd bij klanten.

Mensen vinden je prettig in de omgang omdat je zuiver, duidelijk en transparant communiceert, eerlijk bent en goed feedback kunt geven en ontvangen. Je haalt je doelstellingen en je werkt professioneel. Je bent trots op alles wat je al bereikt hebt en je bent er klaar voor om nog meer te bereiken met ChangeMakers.

Als Maker bezit je een gedegen hoeveelheid low-code ervaring. Heb je dat niet? Geen probleem. We zijn altijd op zoek naar mensen die ambitieus, technisch én communicatief onderlegd zijn en die met ons het avontuur aan willen gaan.

Help jij onze klanten aan innovatieve 100% fit IT-oplossingen? We zijn momenteel op zoek naar deze rollen als Maker:

 • Practice Lead low-code platform (platform specifiek, meerdere rollen)
 • Low-code specialisten (platform specifiek, meerdere rollen)
 • Integratie specialisten (meerdere rollen)

Dit is werken bij ChangeMakers

Ontwikkel jouw carrière

Ben je enthousiast over de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Neem contact met ons op voor meer informatie. We vertellen je graaag meer.

Onze kernwaarden

Z

Wij koesteren talent

Wij begrijpen dat verandering en mislukking deel uitmaken van groeien. Wij kijken daarom niet alleen naar de som van wat je als individu doet, maar ook naar jouw potentieel. We koesteren een omgeving waarin mensen kunnen opbloeien en ieder tot zijn recht komt.

w

Wij horen iedere stem

Bij ons geldt: de beste ideeën winnen. Ieder heeft een verschillende achtergrond, perspectief en vaardigheden. Bij ons houden opgeblazen ego’s geen stand. Nieuwsgierigheid daarentegen wel! Wij geloven er heilig in dat we samen meer kunnen dan alleen.

Wij nemen verantwoordelijkheid

Om waarde te creëren voor onze klanten richten we ons op resultaat. Initiatief om daar te komen is essentieel. Is er iets dat moet gebeuren? Dan doen we dat. Het is mijn werk, het is jouw werk, het is ons werk. Samen krijgen we het voor elkaar!

Wij zetten de opdrachtgever op plek 1

Altijd handelen we in het belang van onze opdrachtgevers. We streven ernaar om hun vertrouwen en loyaliteit te winnen. We treden op als een partner door hen te helpen succes te behalen. Vaak gaat verder dan dat ze oorspronkelijk voor mogelijk hadden gehouden en dat maakt het zo mooi.

Wij denken groots

Bij ChangeMakers gaan we voor grote impact. We zijn ambitieus en streven ernaar om een betekenisvolle en blijvende impact te creëren op de wereld om ons heen. We doen geen concessies aan waarde op lange termijn, boven winst op korte termijn. Op die manier blijven we groots denken en handelen.

Wij staan voor innovatie

We durven te innoveren. We stellen de vraag ‘wat als…?’ en werken aan innovatieve oplossingen. We zijn niet gebonden aan conventies, integendeel. We verstoren, we durven en zijn niet bang. We willen zijn wat er daarna gebeurt.

Wat bieden wij?

Bij ChangeMakers draait het om drie dingen – vrijheid, groei en beloning. Wij hebben een arbeidsvoorwaardenmodel ontwikkeld dat uniek is in de lowcode community en waarmee wij als top-professionals juist die drie zaken optimaal kunnen bieden. De meeste vrijheid in innovatieve opdrachten, een community waarbinnen je maximaal kunt groeien en de best mogelijke verdiensten.

Geïnteresseerd? Bekijk onze low-code vacatures en neem je toekomst in eigen hand, kom een praatje met ons maken en word ook een ChangeMaker!

Z

Unieke winstdeling

Als personeelslid van ChangeMaker bepalen we samen wat we met 10% van onze winst doen. Een donatie aan goed doel, het oppakken van een gezamenlijk en duurzaam project, een mooie bonus, you name it!

Flexibel werken

Vrijheid en flexibiliteit dragen wij hoog in het vaandel. Daarom bieden wij je de ruimte om flexibel te werken waar dat mogelijk is. Mits je dit goed afstemt met je team, natuurlijk!

Betrokken carrière coach

Wij doen er alles aan om jouw potentieel optimaal te benutten, zowel als mens als professional. Daarom besteden wij tijd aan het ontwikkelen van vaardigheden via een betrokken carrière coach.

Deel mee in ons succes!

Word onderdeel van de groei die wij bij ChangeMakers doormaken en deel mee in ons succes. Bij goed functioneren bieden we je de mogelijkheid te participeren in ons bedrijf!

Hybride werken

Bij ChangeMakers werken we zonder kantoor, papierloos en met zo min mogelijk overhead. We werken vanuit huis of vanuit co-working ruimtes, of op locatie bij nationale en internationale klanten!

Vrije tijd nu, goed pensioen later

Bij ChangeMakers geniet je van tot wel 30 vakantiedagen per jaar. Inclusief 8% vakantiegeld. Ook hebben we een aantrekkelijke pensioenregeling voor ons personeel! 

Eigen regie

Je brengt je eigen apparaten mee en regelt je eigen mobiliteit. Ook hier bieden wij je als professional maximale flexibiliteit. Natuurlijk staan we voor je klaar met alle hulp die je daarbij nodig hebt.

Alle ruimte voor jouw ontwikkeling

Binnen het team van ChangeMakers heb je alle ruimte voor ontwikkeling. Onze collega’s werken dagdagelijks aan de nieuwste low-code toepassingen. We leren, we ontdekken en we innoveren! 

Lees onze laatste blogartikelen 

Kom alles te weten over Low-Code en ChangeMakers in onze blog.

Een applicatie laten ontwikkelen met Mendix

Een applicatie laten ontwikkelen met Mendix

Een applicatie laten ontwikkelen met Mendix Techologie maakt een steeds groter verschil in onze wereld. Met behulp van applicaties kan je bedrijf zich onderscheiden, klanten binden en medewerkers ondersteunen. Veel organisaties kunnen niet meer zonder al hun soorten...

Lees meer
Low-code apps ontwikkelen met AI

Low-code apps ontwikkelen met AI

In de huidige tijd waarin Artificial Intelligence (AI), meer dan ooit, een hot topic is, is het belangrijk om kritisch te blijven. Hoe kunnen AI-tools ons helpen bij het ontwikkelen van apps, zonder dat ze de onmisbare menselijke touch overnemen? In deze blog duiken...

Lees meer
Mendix developer bootcamp Turkije

Mendix developer bootcamp Turkije

In samenwerking metWil jij ook Mendix developer worden? Het Mendix Developer Bootcamp is bedoeld voor Mendix ontwikkelaars en consultants in spe. Het doel van dit bootcamp is om jou als ontwikkelaar te voorzien van de belangrijkste kennis en inzichten om je...

Lees meer

Laat de change beginnen! 

Als je geïnteresseerd bent in wat ChangeMakers te bieden heeft, met ons wilt samenwerken, of als je meer informatie wilt over de diensten die wij leveren, neem dan gerust contact met ons op.

  Onze gegevens

  ChangeMakers BV
  Orteliuslaan 9
  3528 BA Utrecht
  Email: info@change-makers.nl
  Telefoon: 085-6202141 

  Geopend van maandag tot vrijdag van 08:30 to 17:00 uur

  Plan je bezoek

  Heb je een afspraak staan met een van onze medewerkers? Meld je bezoek dan aan via onderstaande knop! Op deze manier regelen we dat je kunt parkeren. Bovendien weten we dan precies wanneer de koffie klaar moet staan!

  × WhatsApp