Werken bij ChangeMakers

Wij versnellen IT. Door gebruik te maken van nieuwe manieren van werken, de nieuwste technologie in applicatieontwikkeling en applicatie integratie in te zetten.

Versnel je toekomst bij ons en word ook een ChangeMaker!

Voor ons is werk belangrijk – omdat we moeten eten. En als werk dan belangrijk is, kan het maar beter leuk zijn. Want als het leuk is, is de kans groot dat we er goed in zijn. En als we er goed in zijn, zorgen we voor blije klanten. Blije klanten betalen hun rekeningen. Betaalde rekeningen zorgen ervoor dat we samen plezier kunnen blijven hebben!

Productiviteit

Synchroniseren

We zijn op zoek naar Changers!

Als Changer ben je binnen ChangeMakers allereerst een adviseur en gedegen gesprekspartner voor onze klanten.

Daarvoor heb je minimaal vijf jaar ervaring binnen de IT. Voornamelijk in advies- of leidinggevende functies in applicatieontwikkeling of applicatie integratie. Je begrijpt het belang van werken onder architectuur en van het managen van niet-functionele eisen.

Je hebt een diepgaand begrip van het Agile Manifesto en, nog belangrijker, je weet hoe je dat op een pragmatische manier kunt gebruiken.

Mensen vinden dat je eenvoudig bent in de omgang, omdat je duidelijk, direct en transparant communiceert, eerlijk bent en weet hoe je feedback moet geven en ontvangen.

Je bereikt waar je naar streeft en bent een professional. Je bent trots op wat je tot nu toe hebt bereikt en je bent klaar om je volgende stap te zetten met ons bij ChangeMakers.

Binnen ons Programma Accelerate IT ben je als Changer de spil. Je helpt IT-afdelingen van onze klanten bij het omarmen van lowcode platformen en het versnellen van hun software productie. Daarom ben je een professionele gesprekspartner voor IT-managers en IT- directeuren maar tevens voor alle mensen op hun afdelingen.

Ons Programma Leverage IT draait om mensen in de business zelf 100% fit IT-oplossingen te laten maken met behulp van low-code platformen. Dit vraagt om situationeel leiderschap, geduld en gedegen kennis van systeemontwikkelprocessen die je in eenvoudige taal aan niet-IT-ers weet over te brengen.

Omdat dit een compleet nieuw werkveld is waarin we samen met jou en de klant op ontdekkingsreis gaan, willen we vooraf niet teveel nadruk leggen op uitgewerkte taken en verantwoordelijkheden.

Veel liever komen we in contact met ambitieuze, extraverte en communicatief ingestelde mensen met business consultancy, project- en/of programma management ervaring.

Heb je ook nog ervaring met low-code, dan worden we helemaal enthousiast.

Snel & gemakkelijk werken

CREËER RESULTAAT

We zijn op zoek naar Makers!

Als Maker binnen ChangeMakers haal je je energie uit het maken van 100% fit IT-oplossingen en uit het overdragen van de skills die je daarvoor hebt opgebouwd bij klanten. Je werkt zelfstandig en hebt daarom minimaal drie jaar ontwikkelervaring met een lowcode platform. Je hebt een HBO of WO opleiding in de IT in een technische richting, in Bedrijfskunde of je hebt een soortgelijke achtergrond via praktijkervaring opgebouwd.

Mensen vinden je prettig in de omgang omdat je zuiver, duidelijk en transparant communiceert, eerlijk bent en goed feedback kunt geven en ontvangen. Je haalt je doelstellingen en je werkt professioneel. Je bent trots op alles wat je al bereikt hebt en je bent er klaar voor om nog meer te bereiken met ChangeMakers.

Binnen ons Programma Accelerate IT ben je als Maker het lichtende voorbeeld. Door je skills te laten zien en ze over te brengen op mensen op de IT-afdeling van onze klanten, help je hen bij het omarmen van lowcode. Daarom ben je in staat zelfstandig oplossingen te ontwikkelen en in gebruik te laten nemen.

Dat vraagt naast de technische skills, ook de nodige adviesvaardigheden.

Ons Programma Leverage IT draait er om mensen zelf 100% fit IT-oplossingen te laten maken. Dit vraagt om leiderschap en om gedegen kennis van systeemontwikkelprocessen die je in eenvoudige taal aan niet-IT-ers weet over te brengen.

Omdat dit een compleet nieuw werkveld is waarin we samen met jou en de klant op ontdekkingsreis gaan, willen we vooraf niet teveel nadruk leggen op uitgewerkte taken en verantwoordelijkheden. Veel liever komen we in contact met ambitieuze, zowel technisch als communicatief ingestelde mensen met gedegen lowcode ervaring.

Wat bieden wij?

In ruil voor al die kwaliteiten verwacht je natuurlijk ook het nodige van ons. En terecht.

Bij ChangeMakers draait het om drie dingen – vrijheid, groei en beloning. Wij hebben een arbeidsvoorwaardenmodel ontwikkeld dat uniek is in de lowcode community en waarmee wij als top-professionals juist die drie zaken optimaal kunnen bieden. De meeste vrijheid in opdrachten, een community waarbinnen je maximaal kunt groeien en de best mogelijke verdiensten. Met tot wel 30 vakantiedagen per jaar!

Verder werken we bij ChangeMakers zonder kantoor, papierloos en met zo min mogelijk overhead. We werken vanuit huis of vanuit co-working ruimtes, of, als het niet anders kan, op locatie bij nationale en internationale klanten. Je brengt je eigen apparaten mee en regelt je eigen mobiliteit. Ook hier bieden wij je als professional maximale flexibiliteit. Natuurlijk staan we voor je klaar met alle hulp die je daarbij nodig hebt.

Geinteresseerd? Neem je toekomst in eigen hand, kom een praatje met ons maken en word ook een ChangeMaker!

Geïnteresseerd? Neem je toekomst in eigen hand, kom een praatje met ons maken en word ook een ChangeMaker!

We zijn momenteel op zoek naar deze rollen als Changer

  • Agile Coach / Programmamanager
  • Product Owner / Project Manager
  • Scrum Master / Projectleider
  • Integratie Architect
  • Bedrijfsanalist

We zijn momenteel op zoek naar deze rollen als Maker

  • Practice Lead low-code platform (platform specifiek, meerdere rollen)
  • Low-code specialisten (platform specifiek, meerdere rollen)
  • Integratie specialisten (meerdere rollen)

Laat de change beginnen! 

Als je geïnteresseerd bent in wat ChangeMakers te bieden heeft, met ons wilt samenwerken, of als je meer informatie wilt over de diensten die wij leveren, neem dan gerust contact met ons op.