Mendix low-code platform

Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Bij ChangeMakers begrijpen we hoe belangrijk het is om IT-processen te optimaliseren en IT-productie dichter bij jouw bedrijfsactiviteiten te brengen. Onze expertise in het gebruik van het Mendix low-code platform stelt ons in staat om op maat gemaakte en snelle oplossingen te bieden die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Ontdek hoe wij jouw organisatie kunnen helpen om toekomstbestendig te worden met Mendix!
mendix logo

Het platform

Over Mendix

Mendix is in 2005 in Rotterdam in Nederland opgericht. Het is een toonaangevend low-code software platform dat organisaties in staat stelt om snel en flexibel te innoveren en digitale transformatie te realiseren.

Of je nu grote schaal mobiele applicaties of webapplicaties wilt bouwen en optimaliseren, Mendix biedt de oplossing. En het mooie is: je hebt geen uitgebreide technische kennis nodig om dit te doen. Dankzij de modelgedreven, drag-and-drop interface kun je op een gebruiksvriendelijke en toegankelijke manier de mooiste applicaties creëren. Ontdek zelf waarom Mendix dé keuze is van ChangeMakers en kies voor een ongekend hoog niveau van efficiëntie en flexibiliteit!

50+ miljoen eindgebruikers

250.000+ gebouwde applicaties

300.000+ ontwikkelaars gebruiken Mendix

blijf niet achter

Waarom is digitale transformatie belangrijk?

Als je organisatie concurrerend wil blijven in de huidige markt, dan is digitale transformatie een absolute must. Mendix helpt organisaties bij het ontwikkelen van digitale oplossingen door middel van low-code software, waardoor de time-to-market van nieuwe applicaties wordt verkort en de wendbaarheid van de organisatie wordt vergroot.

De voordelen van Mendix

Visueel modelleren zorgt voor overzicht

Met de handige drag-and-drop functionaliteit en de intuïtieve visuele user interface kun je als low-code ontwikkelaar allerlei soorten applicaties ontwikkelen. Zo zie je meteen hoe de app gaat werken en eruitziet terwijl je deze bouwt. Bovendien kun je de applicatie met één druk op de knop lanceren.

Schaalbare omgeving zorgt voor flexibiliteit

Mendix biedt onwijs veel flexibiliteit, ondersteuning voor continuous delivery, en run-time en dev-time schaalbaarheid op aanvraag. Je kunt nieuwe apps implementeren en bestaande apps snel uitbreiden naar de eisen van jouw klant en de (ontwikkelende) organisatiebehoeften. De Mendix Microservices dragen hier enorm aan bij.

Componenten zijn opnieuw te gebruiken

Een ander groot voordeel  is dat het geschikt is voor herbruikbare componenten. Denk hierbij aan vooraf gemaakte modules, logica, sjablonen, connectoren en meer apps die op verschillende platforms werken. Een ervaren ontwikkelaar kan ook de componenten aanpassen en uitbreiden.

Samenwerking is makkelijker dan ooit

Met ingebouwde tools kun je tools voor feedback loops, revisie tracking, user stories, messaging en meer ontwikkelen. Het visuele karakter zorgt dat iedereen dezelfde ontwikkelingstaal spreekt.

Integratie van gegevens zorgt voor gemak

Met Mendix kun je ook veilig gegevens en logica uit elke bron, systeem of dienst integreren – ook uit je belangrijkste systemen. Je bouwt ook apps met behulp van vooraf geconfigureerde API’s en connectoren. Maar je kunt ook, als je wat meer ervaring hebt natuurlijk, een integratie op maat bouwen.

Beheer van de levenscyclus van applicaties

Mendix ondersteunt Agile ontwikkelingstechnieken en DevOps-tools. Hiermee ondersteunt het alle fasen van de levenscyclus van de app-ontwikkeling met tools voor het stroomlijnen van projectbeheer, requirements management, versiebeheer, testen, implementatie en meer.

Onze ervaring en expertise

Waarom kies je voor ChangeMakers?

We hebben jarenlange ervaring en expertise op het gebied van Mendix en helpen organisaties bij het realiseren van digitale transformatie. Bovendien zijn al onze low-code consultants Mendix gecertificeerd. Wij zijn een team van ervaren professionals die weten hoe we Mendix moeten inzetten om waarde toe te voegen aan organisatieprocessen.

Met Mendix hebben we al vele succesvolle projecten gerealiseerd voor onder andere ProRail en Universiteit Twente.

Door met ChangeMakers samen te werken, kan jouw organisatie profiteren van voordelen zoals snelheid en resultaatgerichtheid. Wij werken stap voor stap en richten ons op waarde toevoegen aan de organisatieprocessen. Dit betekent dat wij snel tot resultaat komen en organisaties in staat stellen om sneller en beter te innoveren.

Of je nu behoefte hebt aan een compleet low-code traject met low-code applicatie ontwikkeling, interim management, low-code advies of training en coaching. Bij ons kan het allemaal.

Lees meer als je graag Mendix ontwikkelaar wilt worden! 

Onze low-code diensten

App factory

Wil jouw organisatie het maximale halen uit digitale transformaties? Onze DevOps-teams voegen razendsnel waarde toe door het realiseren van turnkey projecten die je helpen de volgende stap te kunnen zetten. Wij realiseren tot 10x sneller jouw projecten.

 

Interim management

We maken je organisatie gereed om low-code ontwikkeling te omarmen. Dit doen we door leiding te geven aan een team, het benodigde portfolio te managen, mensen ervoor te organiseren en platformprocessen vorm te geven.

 

Low-code advies

Met onze onafhankelijke kennis van low-code platforms adviseren we over de beste oplossing, de inrichting van de architectuur en integratie met bestaande systemen m.b.v. ESB, messaging en HIP. Maar vooral ook hoe de organisatie hierin mee te nemen.

 

Training en coaching

Het is belangrijk om low code expertise in je organisatie te verankeren en “the agile way of work” te doorleven. Hierbij zorgen we voor training en certificering. We coachen je door het gehele project en helpen je bij de uitvoer van alle belangrijke aspecten.

 

Onze expertises

Wij helpen bij het ontwikkelen van web- en app-oplossingen met onze low-code software. Onze opdrachtgevers kunnen wij sneller, efficiënter en goedkoper krachtige digitale oplossingen bouwen.
Onze UX & Design-experts ondersteunen organisaties bij het creëren van intuïtieve en aantrekkelijke interfaces. Deze implementeren via low-code snel en gemakkelijk in jouw IT-ecosysteem.
Wij helpen bedrijven om verschillende systemen en applicaties met elkaar te integreren, zodat informatie naadloos kan stromen. Door middel van low-code kunnen deze integraties snel en gemakkelijk worden gebouwd en onderhouden.
Wij helpen bedrijven bij het digitaliseren van hun processen en workflows om hun efficiëntie en productiviteit te verhogen. Met behulp van low-code kan dit snel en flexibel worden gerealiseerd.
Onze experts in Data & AI helpen organisaties bij het benutten van de kracht van data en AI om waardevolle inzichten te verkrijgen en betere beslissingen te nemen.
Wij helpen bedrijven bij het upgraden en moderniseren van hun bestaande IT-systemen en -processen. Onze low-code applicaties maakt het mogelijk om legacy-systemen snel te vervangen door moderne, schaalbare en flexibele oplossingen.
ChangeMakers biedt specifieke diensten voor Mendix-ontwikkeling op het SAP-platform. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om snel en flexibel applicaties te bouwen die naadloos aansluiten op een bestaande SAP-omgeving.
Onze experts in digitale innovatie ondersteunen bedrijven bij het identificeren en implementeren van nieuwe digitale innovaties om hun concurrentiepositie te versterken.

Wij bieden specifieke diensten voor het beheer en de review van Mendix-applicaties. Dit omvat onder andere het monitoren van prestaties, het beveiligen van de applicaties en het uitvoeren van regelmatige audits om te zorgen dat ze up-to-date blijven.

Voor wie

Versnel je IT en word een ChangeMaker

Ben jij klaar voor transformatie binnen jouw organisatie? Laat ChangeMakers je helpen om (Mendix) low code software toe te passen binnen jouw organisatie.

Over ons

Over ChangeMakers

We helpen je bij het implementeren en combineren van slimme nieuwe manieren van werken vanuit het Agile-manifesto om je IT-landschap grondig te veranderen. Dit doen we zodat we waarde creëren waar deze eerder niet bestond.

Kom bij ons werken

Wij zijn altijd op zoek naar getalenteerde en bekwame Changers en Makers om ons team te versterken. Wij geloven dat onze medewerkers ons meest waardevolle bezit zijn. Daarom bieden wij je een uitdagende en dynamische werkomgeving.
× WhatsApp