Sectoren 

Hier versnellen wij business en IT

Verandering begint bij innovatie, en innovatie begint bij ChangeMakers. Als dé expert in low-code technologie, zetten wij bedrijfsvisies om in realiteit. In een snel veranderende digitale wereld, bieden wij flexibele en efficiënte low-code oplossingen die passen binnen elke sector. Of je nu in de gezondheidszorg, financiën, bouw of transport werkt, ChangeMakers helpt jouw organisatie aan een passende low-code oplossing. Ontdek op deze pagina in welke sectoren wij actief zijn en hoe onze low-code expertise jouw organisatie kan transformeren.

low-code voor bouwbedrijven

Low-code in de bouw

Bouwbedrijven hebben veel verantwoordelijkheden en taken. Het bewaren van projectgegevens op één centrale plek en het bijwerken hiervan zodat iedereen altijd inzicht heeft in up-to-date gegevens. Het integreren van verouderde software met nieuwe tools is vaak ook een uitdaging. Of wat te denken van databeveiliging, dat tegenwoordig steeds grotere zorg is.
Hoe zorg je dat je deze uitdagingen overwint? Dat is waar digitalisering via low-code mogelijkheden biedt.

low-code in de maakindustrie

Low-code in de maakindustrie

Digitalisering is in de maakindustrie niet meer weg te denken en jouw organisatie kan niet achterblijven. Stel je voor: een snellere productie, efficiëntere workflows én blijere klanten. Low-code software maakt het mogelijk. Ontdek hoe ChangeMakers met low-code jouw organisatie kan transformeren en je voorop laat lopen in deze digitale revolutie. Lees verder voor essentiële inzichten en op maat gemaakte oplossingen.

low-code voor retail organisaties

Low-code voor retail organisaties

In de wereld van retail speelt technologie een belangrijke rol. Klantverwachtingen stijgen en door globalisering evolueert de markt razendsnel. De vraag voor veel retailers is dan ook: hoe kunnen we deze digitale groei bijbenen zonder te verzanden in technologische uitdagingen en hoge kosten? Low-code kan hierbij de oplossing zijn. Maar wat maakt low-code zo’n goede oplossing voor de retailsector? Dat lees je hier!

low-code voor financiële dienstverlening

Low-code voor de financiële dienstverlening

In de financiële wereld wordt de druk om te digitaliseren en te innoveren met de dag groter. Met strikte regelgeving en een veeleisend klantlandschap is het voor financiële instellingen belangrijk om in te zetten op digitale transformatie. Maar hoe kan je de complexiteit van technologie en mensen beheersen zonder torenhoge kosten en langdurige projecten? Het antwoord is low-code. Hier ontdek je waarom low-code zo geschikt is voor de financiële sector!

Low-code voor transportbedrijven

Transportbedrijven staan voor unieke uitdagingen. Mogelijk heb je te maken met verouderde (legacy) software. Of wat te denken van integratieproblemen tussen verschillende soorten software. En hoe zit het met cybersecurity en het algemene kennisniveau van je medewerkers?
Digitalisering met low-code biedt enorme kansen om deze uitdagingen te overwinnen.

low-code voor onderwijsinstellingen

Low-code voor onderwijsinstellingen

Als je in een onderwijsinstelling werkt, ben je vast bekend met de uitdagingen zoals administratieve inefficiëntie door verouderde systemen, communicatieproblemen tussen alle betrokkenen, en de noodzaak om snel te kunnen inspelen op veranderingen. Daarbij komt de behoefte aan betrouwbare gegevensbeveiliging, de complexiteit van afstandsonderwijs, en de kosten en training verbonden aan nieuwe technologieën. Het vinden van een passende oplossing voor deze problemen is essentieel.

low-code voor onderwijsinstellingen

Low-code voor het openbaar vervoer

De digitale revolutie speelt een grote rol in elke sector, zo ook in het openbaar vervoer. Terwijl steden zich bezighouden met de drukte van reizigers, groeit de roep om technologische oplossingen die de gebruikerservaring kunnen transformeren. Stap in de wereld van low-code. De kracht die klaar staat om het openbaar vervoer te herdefiniëren. Nieuwsgierig? Lees verder en ontdek de mogelijkheden.
low-code in het mkb

Low-code in het MKB

De digitale wereld van vandaag verandert sneller dan ooit tevoren. MKB-organisaties staan voor een tweevoudige uitdaging: hoe blijf je concurrerend tegenover de grootmachten, terwijl je ook flexibel en vooruitstrevend blijft? Hoe kun je energie en tijd vrijmaken, terwijl je je organisatie strategisch laat groeien? Low-code kan de sleutel zijn tot digitale transformatie in het MKB.

Advies en implementatie

Versnel je business met low-code ontwikkeling

Bij ChangeMakers hebben wij uitgebreide kennis over low-code softwaretoepassingen. Wij helpen je om bestaande IT-processen te versnellen en nieuwe manieren te gebruiken om IT-productie dichter bij je business te brengen.

Welke keuzes heb je zoal te maken? Hoe richt je jouw organisatie optimaal in? Hoe neem je de eerste stappen en wat kom je daarin zoal tegen? Wij adviseren je graag over hoe wij jouw IT kunnen versnellen.

Het doel is om impact te creëren in jouw organisatieprocessen. Eerder verzorgden wij deze trajecten voor opdrachtgevers in de publieke sector en overheid in Nederland, alsook het grotere MKB.

Naast een adviserende rol ben je bij ons ook aan het juiste adres voor low-code software applicatieontwikkeling. Een gedreven team van Changers en Makers helpen jouw organisatie verder met low-code softwareapplicaties.

Onze expertises

Wij helpen bij het ontwikkelen van web- en app-oplossingen met onze low-code software. Onze opdrachtgevers kunnen wij sneller, efficiënter en goedkoper krachtige digitale oplossingen bouwen.

Onze UX & Design-experts ondersteunen organisaties bij het creëren van intuïtieve en aantrekkelijke interfaces. Deze implementeren via low-code snel en gemakkelijk in jouw IT-ecosysteem.

Wij helpen bedrijven om verschillende systemen en applicaties met elkaar te integreren, zodat informatie naadloos kan stromen. Door middel van low-code kunnen deze integraties snel en gemakkelijk worden gebouwd en onderhouden.

Wij helpen bedrijven bij het digitaliseren van hun processen en workflows om hun efficiëntie en productiviteit te verhogen. Met behulp van low-code kan dit snel en flexibel worden gerealiseerd. 

Onze experts in Data & AI helpen organisaties bij het benutten van de kracht van data en AI om waardevolle inzichten te verkrijgen en betere beslissingen te nemen. 

Wij helpen bedrijven bij het upgraden en moderniseren van hun bestaande IT-systemen en -processen. Onze low-code applicaties maakt het mogelijk om legacy-systemen snel te vervangen door moderne, schaalbare en flexibele oplossingen.

ChangeMakers biedt specifieke diensten voor Mendix-ontwikkeling op het SAP-platform. Dit biedt organisaties de mogelijkheid om snel en flexibel applicaties te bouwen die naadloos aansluiten op een bestaande SAP-omgeving. 

Onze experts in digitale innovatie ondersteunen bedrijven bij het identificeren en implementeren van nieuwe digitale innovaties om hun concurrentiepositie te versterken.

Wij bieden specifieke diensten voor het beheer en de review van Mendix-applicaties. Dit omvat onder andere het monitoren van prestaties, het beveiligen van de applicaties en het uitvoeren van regelmatige audits om te zorgen dat ze up-to-date blijven.

Over ChangeMakers

Leer onze mensen kennen

Wij zijn een team van ervaren professionals en maken plezier in ons werk. We werken snel en efficiënt werken om nieuwe low code technologie in te zetten voor onze opdrachtgevers.

 Ben jij klaar voor Change?

Neem contact met ons op

Bij ChangeMakers zijn we er trots op wanneer we dingen goed – en snel gedaan krijgen. We begrijpen als geen ander dat je als organisatie wendbaar moet zijn. Daarom gebruiken we low code software toepassingen en werken we via Agile sprint proces.

Hierdoor zijn we wendbaar en spelen we in op de behoeften van onze opdrachtgevers, terwijl we toch producten van hoge kwaliteit leveren in een kort tijdsbestek. Dus als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die je kan helpen je doelen te bereiken, kijk dan niet verder dan ChangeMakers!

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp