Vacature

Changer

Kom jij werken als Changer bij ChangeMakers? Dan kan je aan de slag gaan in een van de volgende rollen:

 • Agile Coach / Programmamanager
 • Product Owner / Project Manager
 • Scrum Master / Projectleider
 • Integratie Architect
 • Bedrijfsanalist

Vacature-omschrijving

De versneller van innovatie met low code IT-oplossingen.

Drie redenen waarom dit jouw baan is:

 • Omdat je organisaties versneld wil helpen innoveren met impactvolle IT-oplossingen die ertoe doen.
 • Je een diepgaand begrip hebt van het Agile Manifesto en weet hoe je dat op een pragmatische manier kunt inzetten.
 • Je trots bent op wat je tot nu toe hebt bereikt en je klaar bent om je volgende stap met ons te zetten.

Low code is een compleet nieuw werkveld waarin we samen met jou en de opdrachtgever op ontdekkingsreis gaan en verandering realiseren! ChangeMakers werkt bij voorkeur aan innovatieve IT-oplossingen met maatschappelijke impact of duurzaamheid stimuleren.

Jij doet het

Omdenken en dwarsdenken. Als Changer ben je binnen ChangeMakers allereerst een adviseur en gedegen gesprekspartner voor onze opdrachtgevers. Je begrijpt het belang van werken onder architectuur en het managen van niet-functionele eisen. Als Changer heb je affiniteit en liefst ook ervaring met het begeleiden van een organisatie in transitie.

Binnen ons unieke Programma Accelerate IT ben je als Changer dan ook de spil. Je helpt IT-afdelingen van onze opdrachtgevers bij het omarmen van low code platformen en het versnellen van hun softwareproductie. Je focust daarbij op People, Portfolio, Process, Platform en schept alle condities zodat de opdrachtgever het uiteindelijk zelf kan doen. Daarom ben je een professionele gesprekspartner voor IT-managers en IT- directeuren maar ook voor alle mensen op hun afdelingen. Mensen vinden dat je eenvoudig bent in de omgang, omdat je duidelijk, direct en transparant communiceert, eerlijk bent en weet hoe je feedback moet geven en ontvangen.

Je bereikt waar je naar streeft en bent een professional. Je bent trots op wat je tot nu toe hebt bereikt en je bent klaar om je volgende stap te zetten. Dat is wat jou kenmerkt als een consultant van ChangeMakers.

Jij hebt

Je hebt een HBO- of WO-opleiding in de IT in een technische richting, in bedrijfskunde of je hebt een soortgelijke achtergrond via praktijkervaring opgebouwd.

Voor de rol van Changer heb je minimaal vijf jaar ervaring binnen de IT. Voornamelijk in advies- of leidinggevende functies in applicatieontwikkeling of applicatie integratie. Je hebt een diepgaand begrip van het Agile Manifesto en, nog belangrijker, je weet hoe je dat op een pragmatische manier kunt gebruiken en overbrengen.

Je bent aantoonbaar flexibel en ondernemend. Omdat dit een compleet nieuw werkveld is willen we vooraf niet te veel nadruk leggen op uitgewerkte taken en verantwoordelijkheden en samen bepalen hoe we je talenten het beste in blijven zetten. Veel liever komen we in contact met ambitieuze, extraverte en communicatief ingestelde mensen met business consultancy, project- en/of programma managementervaring.

Heb je ook nog ervaring met low code, dan worden we helemaal enthousiast!

Wat wij jou bieden

In ruil voor al die kwaliteiten verwacht je natuurlijk ook het nodige van ons. En terecht.

Bij ChangeMakers draait het om drie dingen – vrijheid, groei en beloning. Wij hebben een competitief en innovatief arbeidsvoorwaardenmodel dat uniek is in de low code community en waarmee wij top-professionals juist die drie zaken optimaal kunnen bieden. De meeste vrijheid in opdrachten, werken aan betekenisvolle opgaven, een community waarbinnen je maximaal kunt groeien, je talenten benutten en de best mogelijke verdiensten.

Verder werken we bij ChangeMakers zonder kantoor, papierloos en met zo min mogelijk overhead. We werken vanuit huis of vanuit co-working ruimtes (Utrecht), of, als het niet anders kan, op locatie bij nationale en internationale opdrachtgevers. Je brengt je eigen apparaten mee en regelt je eigen mobiliteit. Ook hier bieden wij je als professional maximale flexibiliteit. Natuurlijk staan we voor je klaar met alle hulp die je daarbij nodig hebt.

 • Je ontvangt een salaris van € 2.883,- tot € 6.780,- bruto per maand, bij een 40-urige werkweek (je exacte salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring).
 • Je krijgt 30 vakantiedagen op fulltime-basis en 8% vakantiegeld.
 • Een prima pensioenregeling die bij je past.
 • Een tijdelijk of vast contract afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Met je collega’s bepalen hoe we 10% van de winst inzetten voor een goed doel en je bonus.
 • Een goede beheersing van Engels in woord en geschrift is een pre.
 • We geven je volop ruimte voor opleidingen en trainingen zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat.

Wil je meer weten?

R

Salaris

Je ontvangt een salaris van € 2.883,- tot € 6.780,- bruto per maand, bij een 40-urige werkweek (je exacte salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring).

h

Pensioen, vakantiedagen- en geld

Je krijgt 30 vakantiedagen op fulltime-basis en 8% vakantiegeld. Ook bieden we je een prima pensioenregeling die bij je past.

Contract: tijdelijk of vast

Afhankelijk van je kennis en ervaring

P

Volop ruimte en ontwikkeling

We geven je volop ruimte voor opleidingen en trainingen zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat.

w

Taalbeheersing

Een goede beheersing van Engels in woord en geschrift is een pre.

Werklocatie

ChangeMakers is gevestigd in het centrale Utrecht. We zitten in een prachtig verzamelpand waar iedere middag een overheerlijke lunch geserveerd wordt. Klinkt goed, toch?

Bel ons gerust

Als je vragen hebt over deze vacature of over ChangeMakers. Je kunt ons altijd bereiken via 085-6202141 voor meer informatie. We vertellen je graag meer.

Solliciteer via email

Solliciteer op deze baan door een email te sturen naar sollicitaties@change-makers.nl. 

Klaar om te solliciteren?

Ben jij onze nieuwste ChangeMaker?

× WhatsApp