Low-code warehouse management systeem

Wil je af van een systeem dat achterloopt? Waarbij de voorraad niet klopt en waar gegevens niet efficiënt worden geïntegreerd in andere systemen? Kies dan voor low-code! Met een low-code systeem weet je zeker dat deze perfect aansluit op je magazijnbehoeften, met minder fouten en meer flexibiliteit.

Definitie en uitleg

Low-code: de nieuwe technologie

Bouw je graag snel en efficiënt nieuwe applicaties of software? Dat kan dus met low-code. Dit is een nieuwe technologie om op een innovatieve manier om snel en flexibel applicaties te ontwikkelen. Je kunt dit dus ook inzetten voor jouw warehouse management systeem (WMS). Met low-code krijg je de mogelijkheid om je management systeem helemaal aan te passen, te verbeteren en af te stemmen op jouw unieke organisatiebehoeften.

Wil je meer lezen over low-code? Lees dan ons blog Wat is low-code? of een van onze andere blogs.

Is het voor jou?

De mogelijkheden

Het combineren van je WMS en low-code zorgt voor een hoop nieuwe mogelijkheden en voordelen. Stel je eens voor:

  • Geautomatiseerde voorraadprocessen: Met low-code kun je geautomatiseerde workflows opzetten die het beheer van je voorraad vergemakkelijken. Dit kan onder meer bestaan uit het automatisch bijwerken van voorraadniveaus, het genereren van bestelberichten en het traceren van de locatie van goederen.
  • Geavanceerd bestelbeheer: Handel complexe bestelprocessen gemakkelijk af zodat magazijnbeheerders tijd besparen en fouten verminderen.
  • Geïntegreerde prestatie-indicatoren: Je kunt low-code gebruiken om prestatie-indicatoren te definiëren en de voortgang van je magazijn te volgen. Dit maakt het gemakkelijker om prestaties te evalueren en bij te sturen.
  • Aangepaste rapportages en dashboards: Krijg beter inzicht in belangrijke magazijnmetrics door op maat gemaakte rapportages en dashboards
  • Naadloze integratie met andere systemen: Met low-code zorg je voor een naadloze en efficiënte gegevensuitwisselingen tussen verschillende systemen. Of het nu gaat om ERP-systemen, CRM-systemen, contractmanagement of approval flows.

Dit alles zonder dat je een expert in coderen hoeft te zijn.

ChangeMakers: low-code experts

Maak gebruik van onze low-code expertise om jouw warehouse management systeem te verbeteren. We bieden de volgende diensten aan:

App Factory

Kies voor een op maat gemaakt systeem dat helemaal voldoet aan jouw wensen. Onze DevOps-teams creëren tot wel 10 keer sneller met low-code dan wanneer je bijvoorbeeld Java gebruikt.

Interim Management

Laat ons jouw team begeleiden met ons interim management om low-code echt in je organisatie te integreren.

Low-code advies

Voor jouw specifieke magazijnbehoeften geven we jou graag persoonlijk en deskundig advies over de meest effectieve low-code oplossingen.

Training en Coaching

Met onze training en coaching hou je helemaal zelf de controle over jullie low-code applicatie. We zorgen namelijk dat jouw team de low-code vaardigheden onder de knie krijgt.

 Ben jij klaar voor Change?

Kies voor een krachtig warehouse management systeem met low-code

Wil je af van een systeem dat achterloopt? Waarbij de voorraad niet klopt en waar gegevens niet efficiënt worden geïntegreerd in andere systemen? Kies dan voor low-code! Met een low-code systeem weet je zeker dat deze perfect aansluit op je magazijnbehoeften, met minder fouten en meer flexibiliteit.

Ben je hier klaar voor? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp