Low-code approval flows

Een herkenbaar scenario: je werkdag zit vol met aanvragen die nog beoordeeld en goedgekeurd moeten worden. Het lijkt alsof je altijd achterloopt – en dat moet toch efficiënter kunnen? Met een low-code systeem voor approval flows is dit scenario verleden tijd.

Definitie en uitleg

Wat zijn approval flows?

Een approval flow is een bedrijfsmethode waarbij individuen gegevens of taken moeten goedkeuren op specifieke punten in een proces.

Low-code: het nieuwe tijdperk van je approval flows

Low-code is de nieuwe innovatieve benadering voor het snel en flexibel ontwikkelen van applicaties. Zet deze technologie in voor jouw approval flows en je hebt een systeem volledig op maat en naar jouw wens. Je kunt deze namelijik volledig optimaliseren en precies afstemmen op jouw unieke bedrijfsvoorschriften.

Wil je meer lezen over low-code? Lees dan ons blog Wat is low-code? of een van onze andere blogs.

Is het voor jou?

De veelzijdige mogelijkheden van low-code approval flows

Low-code en je approval flows samenbrengen biedt een scala aan mogelijkheden. Stel je het volgende voor:

  • Efficiënte approval flows: Met low-code kun je de workflows stroomlijnen die je goedkeuringsproces reguleren. Of het nu gaat om onkostenvergoedingen, vakantieaanvragen of inkooporders.
  • Geavanceerd hiërarchiebeheer: Gelaagde approval flows met complexe regels opzetten? Dat kan eenvoudig met low-code. Hierdoor bespaart je managementteam tijd en worden er minder fouten gemaakt.
  • Geïntegreerde traceerbaarheid van goedkeuringen: Volg eenvoudig de voortgang van goedkeuringsaanvragen en zorg zo voor transparantie en efficiëntie.
  • Gepersonaliseerde rapportages en dashboards: Low-code approval flows bieden op maat gemaakte rapporten en dashboards. Je kunt deze helemaal afstemmen op de specifieke behoeften van je organisatie, waardoor je inzicht krijgt in de kerngetallen van je goedkeuringsprocessen.
  • Flexibiliteit: Pas workflows aan op jouw specifieke bedrijfsvoorschriften en -behoeften. Dit betekent dat je processen kunt ontwerpen die precies doen wat je nodig hebt, in plaats van te moeten voldoen aan de beperkingen van een standaard softwarepakket.
  • Efficiëntie: Het helpt om processen te automatiseren en de hoeveelheid handmatige administratie te verminderen. Dit bespaart niet alleen tijd, maar minimaliseert ook de kans op fouten.
  • Naadloze integratie met andere systemen: Of het nu gaat om facturatie software, CRM-, ERP- of HRM-systemen. Met low-code integreer je systeem heel gemakkelijk. Gegevensuitwisseling verloopt hierdoor naadloos en efficiënt.

En dit alles zonder dat je een programmeerexpert hoeft te zijn.

ChangeMakers: je partner in digitale transformatie

Bij ChangeMakers zijn we specialisten in low-code. We staan klaar om jouw goedkeuringsprocedures te moderniseren met onze low-code expertise:

App Factory

Met onze App factory kunnen onze DevOps-teams een maatgemaakt low-code goedkeuringssysteem ontwikkelen – tot wel 10 keer sneller dan traditionele programmeertalen zoals Java.

Interim Management

Met ons interim management zorgen we dat we low-code samen in jouw organisatie integreren.

Low-code advies

Gericht op jouw unieke behoeften rondom approval flows geven we persoonlijk en deskundig advies.

Training en Coaching

We zorgen ervoor dat jouw team de nodige low-code vaardigheden aanleert, zodat jullie zelf de regie houden over jullie low-code goedkeuringsflows.

 Ben jij klaar voor Change?

Verbeter je approval flows met low-code

Met een low-code approval flows systeem weet je zeker dat je een systeem hebt dat perfect past bij je bedrijfsvoorschriften. Waarbij minder fouten worden gemaakt en meer efficiëntie plaatsvindt. Met onze expertise en ervaring kunnen we dit voor jou realiseren.

Ben je klaar om je approval flows te verbeteren? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp