Low-code HRM-systeem

Het is een typische dag op het werk en je HRM-systeem lijkt weer eens achter te lopen. Je moet nieuwe collega’s inwerken maar eerst dien je alle inwerkdocumenten nog te verzamelen of de verlofaanvragen zijn weer niet goed doorgekomen. Klinkt dat bekend? Dan is low-code de oplossing die je nodig hebt! Met een low-code HRM-systeem is dit verleden tijd.

Definitie en uitleg

Low-code: de revolutie voor jouw HRM-systeem

Low-code is een innovatieve manier om snel en flexibel applicaties te ontwikkelen. Maar wist je dat low-code ook jouw HRM-systeem kan transformeren? Met low-code krijg je de mogelijkheid om je HRM-systeem aan te passen, te verbeteren en af te stemmen op jouw unieke HR-behoeften.

Wil je meer lezen over low-code? Lees dan ons blog Wat is low-code? of een van onze andere blogs.

Is het voor jou?

De mogelijkheden

Het combineren van je HRM-systeem en low-code opent een wereld aan mogelijkheden. Stel je eens voor:

  • Geautomatiseerde onboardingprocessen: Met low-code kun je geautomatiseerde workflows opzetten die het inwerken van nieuwe medewerkers vergemakkelijken. Dit kan onder meer bestaan uit het automatisch verzenden van welkomstmails, het plannen van introductiebijeenkomsten en het aanmaken van benodigde accounts.
  • Geavanceerd beheer van verlofaanvragen: Low-code HRM-systemen kunnen complexe regels en goedkeuringsprocessen voor verlofaanvragen afhandelen, waardoor managers en HR-personeel tijd besparen en fouten verminderen.
  • Geïntegreerde prestatiebeoordelingen: Je kunt low-code gebruiken om beoordelingsformulieren te creëren en de voortgang van werknemers te volgen. Dit maakt het gemakkelijker om feedback te geven en prestaties te evalueren.
  • Aangepaste rapportages en dashboards: Low-code HRM-systemen kunnen rapportages en dashboards op maat bieden die afgestemd zijn op de specifieke behoeften van je organisatie, waardoor je beter inzicht krijgt in belangrijke HR-metrics.
  • Naadloze integratie met andere systemen: Of het nu gaat om onboarding systemen, afsprakenapplicaties of ERP– of CRM-systemen, low-code maakt het mogelijk om je HRM-systeem te integreren met andere bedrijfssystemen. Hierdoor kan je gemakkelijker gegevens uitwisselen.

Dit alles zonder dat je een expert in coderen hoeft te zijn.

ChangeMakers als partner tijdens jouw digitale transformatie

Bij ChangeMakers zijn we experts in low-code. We staan klaar om je HRM-systeem te laten evolueren met onze low-code expertise:

App Factory

Met onze App factory kunnen onze DevOps-teams tot wel 10 keer sneller een op maat gemaakt low-code HRM-systeem voor je bouwen, dan wanneer je bijvoorbeeld Java gebruikt.

Interim Management

Wil je low-code echt in je organisatie integreren? Kortom, het low-code gedachtengoed integreren in je organisatie? Dan begeleiden we jouw team met ons interim management.

Low-code advies

Voor jouw specifieke HR-behoeften geven we jou graag persoonlijk en deskundig advies over de meest effectieve low-code oplossingen.

Training en Coaching

We zorgen ervoor dat jouw team de low-code vaardigheden onder de knie krijgt, zodat jullie zelf de controle behouden over jullie low-code HRM-systeem.

 Ben jij klaar voor Change?

Creëer een krachtig HRM-systeem met low-code

Met een low-code HRM-systeem weet je zeker dat deze perfect aansluit op je personeelsbehoeften, met minder fouten en meer flexibiliteit. Bij ChangeMakers hebben we de expertise en ervaring om dit mogelijk te maken.

Ben je klaar om je HRM-systeem naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp