Low-code contractmanagement

Contracten die verloren raken in de stapel, vernieuwingen die worden gemist, en elke dag die lijkt op een worsteling met inefficiënt contractbeheer. Komt je dat bekend voor? Dan kan een low-code contractmanagementsysteem uitkomst bieden.

Definitie en uitleg

Low-code: de nieuwe norm in contractmanagement

Low-code is een nieuwe en innovatieve methode voor het bouwen van flexibele en gebruiksvriendelijke softwaretoepassingen. Je kunt hiermee allerlei software en applicaties bouwen. Deze technologie kun je dus ook heel goed inzetten voor jouw contractmanagement. Door het flexibele karakter van de technologie kun je jouw software namelijk helemaal aanpassen en afstemmen op jouw specifieke zakelijke behoeften. Zo heb je een 100% fit!

Wil je meer lezen over low-code? Lees dan ons blog Wat is low-code? of een van onze andere blogs.

Is het voor jou?

De voordelen van low-code contractmanagement

Een low-code contractmanagement systeem kent een hoop voordelen:

  • Geautomatiseerde contractcreatie: Met low-code kun je het proces van contractcreatie automatiseren, van het genereren van contractteksten tot het beheren van goedkeuringsstromen.
  • Verloopbeheer: Een low-code contractmanagementsysteem kan de controle en het beheer van contractvervaldata en -vernieuwingen vergemakkelijken, waardoor je nooit meer een contractvernieuwing mist.
  • Risicovermindering: Je beheert en vermindert risico’s door de geautomatiseerde compliance checks en meldingen over belangrijke datums, zoals vernieuwings- of vervaldatums.
  • Betere samenwerking: Doordat je gemakkelijk contractinformatie kunt delen, wordt samenwerken heel eenvoudig. Ook is het stroomlijnen van communicatie rond contracten eenvoudig te regelen.
  • Geïntegreerde contractanalyse: Je kunt low-code gebruiken om contractanalyses en rapporten te genereren die waardevolle inzichten bieden en je helpen beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
  • Aangepaste dashboards: Met een low-code contractmanagementsysteem kun je dashboards aanpassen aan je specifieke bedrijfsbehoeften, zodat je gemakkelijk toegang hebt tot belangrijke contractinformatie.
  • Naadloze integratie met andere applicaties: Of je nu HRM-systemen, CRM-systemen of facturatie software gebruikt, low-code maakt integratie met andere systemen in je organisatie eenvoudig en efficiënt.

En dit allemaal zonder dat je een code-expert hoeft te zijn!

ChangeMakers: je partner in digitale transformatie

Bij ChangeMakers hebben we uitgebreide ervaring met low-code. We staan klaar om je te helpen bij het transformeren van je contractmanagement:

App Factory

Onze DevOps-teams kunnen een op maat gemaakt low-code contractmanagementsysteem voor je bouwen, snel en efficiënt.

Interim Management

Als je low-code echt wilt integreren in je bedrijf, kunnen we je team begeleiden door middel van interim management.

Low-code advies

We bieden persoonlijk en deskundig advies over de beste low-code oplossingen voor jouw contractmanagementbehoeften.

Training en Coaching

We zorgen ervoor dat jouw team de low-code vaardigheden leert die nodig zijn om volledige controle over je contractmanagementsysteem te behouden.

 Ben jij klaar voor Change?

Breng contractmanagement naar een hoger niveau met low-code

Met een low-code contractmanagementsysteem heb je een systeem in handen dat perfect aansluit op je zakelijke behoeften, automatisch contracten genereert en samenwerken eenvoudiger maakt. Bij ChangeMakers hebben we de expertise om zo’n systeem voor jou te ontwikkelen.

Ben je klaar om je contractmanagement naar een hoger niveau te tillen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp