Mobiele low-code applicatie

Wil je een gebruiksvriendelijke, efficiënte en aanpasbare mobiele applicatie ontwikkelen? Maar ben je bang dat je te maken krijgt met technische beperkingen en obstakels bij het ontwikkelen van een nieuwe mobiele app? Dan is low-code de oplossing! Met een mobiele low-code applicatie ontwikkel je snel een applicatie die 100% aan jouw wensen voldoet.

Definitie en uitleg

Low-code: de verbetering voor jouw mobiele applicaties

Je bent wellicht al bekend met low-code: een vooruitstrevende methode om applicaties snel en flexibel te bouwen. Met low-code kun je naast CRM-, HRM- of ERP-systemen dus ook mobiele applicaties bouwen. Hiermee zorg je voor een mobiele applicatie die je snel en efficiënt ontwikkelt en die vervolgens ook eenvoudig aanpast en verbetert waar nodig.

Wil je meer lezen over low-code? Lees dan ons blog Wat is low-code? of een van onze andere blogs.

Is het voor jou?

De voordelen van mobiele low-code applicaties

Door voor je mobiele applicatieontwikkeling low-code in te zetten, ben je verzekerd van een hoop mogelijkheden:

  • Cross-platform compatibiliteit: Met veel low-code platforms hoef je een applicatie maar één keer te ontwikkelen om deze vervolgens te kunnen implementeren op meerdere platforms, zoals iOS en Android. Dit betekent minder inspanning, lagere kosten en een gelijke ervaring op verschillende apparaten.
  • Snelle prototyping: Met low-code mobiele applicaties zorg je voor snelle feedback en dus een beter afgestemd eindproduct. Ontwikkelaars kunnen namelijk heel snel mobiele app-prototypen creëren en delen met stakeholders. Zo ontvang je dus ook eerder feedback.
  • Integratie met mobiele functies: Low-code platforms bieden vooraf gebouwde integraties voor functies zoals GPS, camera, pushmeldingen, waardoor het eenvoudiger is om geavanceerde functies te implementeren zonder diepgaande technische kennis.
  • Gebruiksvriendelijke UI/UX templates: Met low-code kun je gebruik maken van de ontworpen sjablonen voor gebruikersinterfaces die speciaal geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Zo verkort je de ontwerptijd en zorg je voor een aantrekkelijke en consistente gebruikerservaring.
  • Eenvoudig onderhoud en updates: Onderhoud en bijwerken van mobiele apps is eenvoudiger en sneller met low-code platforms. De meeste wijzigingen kunnen namelijk worden doorgevoerd zonder uitgebreide handmatige codering.
  • Toegankelijkheid voor niet-technische gebruikers: Omdat low-code minder technische expertise vereist dan traditionele ontwikkelmethodes, kunnen niet-technische teamleden zoals bedrijfsanalisten of productmanagers een actieve rol spelen in het ontwikkelingsproces. Dit noemen we citizen development. Doordat jouw medewerkers, intern, zelf aan de slag kunnen met de ontwikkeling van applicaties, kan de applicatie beter worden afgestemd op de zakelijke behoeften.
  • Schaalbaarheid: Low-code platforms zijn enorm schaalbaar waardoor je gemakkelijk kunt opschalen om aan toenemende vraag te voldoen zonder extra ontwikkelingswerk.

Het mooie is: al deze mogelijkheden zijn beschikbaar zonder dat je diepgaande programmeerkennis nodig hebt.

ChangeMakers: je partner in digitale transformatie

Bij ChangeMakers zijn we experts in low-code. We kunnen voor jou een mobiele low-code applicatie ontwikkelen of je begeleiden of opleiden tijdens de ontwikkeling. We helpen jou graag met één van onze diensten:

App Factory

Met onze App Factory kunnen onze DevOps-teams een op maat gemaakte low-code mobiele app voor je bouwen, tot wel 10 keer sneller dan bij gebruik van traditionele programmeertalen.

Interim Management

Wil je low-code volledig integreren in je organisatie? Dan staan we klaar om jouw team te begeleiden met ons ervaren interim management. Voor jouw specifieke HR-behoeften geven we jou graag persoonlijk en deskundig advies over de meest effectieve low-code oplossingen.

Advies

Voor jouw specifieke app-vereisten bieden we graag professioneel en persoonlijk advies over de meest effectieve low-code strategieën.

Training en Coaching

We zorgen ervoor dat jouw team de low-code technieken onder de knie krijgt, zodat jullie volledige controle behouden over jullie low-code mobiele applicaties.

 Ben jij klaar voor Change?

Ga voor krachtige mobiele apps met low-code

Door een low-code mobiele applicatie te bouwen, weet je zeker dat je een applicatie in handen hebt die op ieder mobiel besturingssysteem werkt en die makkelijk integreert met andere mobiele functies zoals de camera of GPS. Bovendien is deze ten allen tijden eenvoudig aan te passen en kun je deze ontwikkelen zodat deze perfect aansluit op je bedrijfsbehoeften, met minder fouten en meer flexibiliteit. Bij ChangeMakers hebben we de kennis en ervaring om dit mogelijk te maken.

Ben je klaar om je mobiele applicatieontwikkeling naar een hoger niveau te tillen? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp