mendix partner

Aankondiging: officieel partnerschap tussen ChangeMakers en Mendix

We zijn enthousiast en trots dat wij, ChangeMakers, onze officiële samenwerking met Mendix mogen aankondigen. Als business en IT accelerators, streven we altijd naar het bieden van de meest geavanceerde en effectieve oplossingen voor onze klanten. Onze benoeming als officiële partner door Mendix is een prachtige weerspiegeling hiervan.

Over Mendix

Mendix staat wereldwijd bekend als hét toonaangevende enterprise low-code applicatieontwikkelingsplatform. Het stelt organisaties in staat om een spreadsheet om te zetten in een app, een geheel organisatiebreed applicatieportfolio te creëren en zelfs complete IT-kernsystemen te moderniseren. Het unieke aan Mendix is de bevordering van continue samenwerking tussen degenen die de software bouwen en degenen die het gebruiken. Dit resulteert in snellere, efficiëntere en effectievere applicatieontwikkeling.

ChangeMakers’ Visie

Bij ChangeMakers geloven we dat ware digitale transformatie voortkomt uit de perfecte balans tussen business en IT. Met Mendix aan onze zijde zijn we nu nog beter gepositioneerd om organisaties te begeleiden en te versnellen in hun digitale reis.

Nuhi Albert Stenvers, COO en oprichter van ChangeMakers, vat het treffend samen:

“Software neemt de wereld over, dus je moet in staat zijn je eigen software te creëren, of het professioneel laten maken. Standaardsoftware volstaat niet. Realiseer je digitale transformatie door samen met ons low-code applicaties te bouwen! Mendix is voor ons de ideale partner om dit te realiseren.”

Toekomstvisie

Terwijl we vooruitkijken, zijn we enthousiast over de kansen en innovaties die deze samenwerking brengt. Samen met Mendix leggen we de lat nog hoger, stellen we nieuwe normen en transformeren we bedrijven in ‘agile’ digitale krachtpatsers. Wil je meer weten? Neem contact met ons op!

Lees ook

Low-code apps ontwikkelen met AI

Low-code apps ontwikkelen met AI

In de huidige tijd waarin Artificial Intelligence (AI), meer dan ooit, een hot topic is, is het belangrijk om kritisch...

× WhatsApp