Joes in bosnie

ChangeMaker Joes bij het Industrial Digital Transformation 2022

Op 22 september 2022 werd een unieke netwerkconferentie gehouden in Bosnië en Herzegovina: de Industrial Digital Transformation 2022. ChangeMaker Joes van Dijk was aanwezig en sprak op dit event. De conferentie werd gehouden onder auspiciën van de Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in BiH en een samenwerkingsverband van de EBRD, georganiseerd door Key Consulting en IDEA Software.

Bewustzijn creëren van kansen in de markt maar ook van uitdagingen

In de meeste bedrijven in Bosnië en Herzegovina is industriële digitale transformatie aanwezig. Maar de bedrijven benutten nog niet de volledige capaciteit hiervan. Hier zag Joes als ChangeMaker een mooie taak. Joes maakte de deelnemende organisaties bewust van de kansen die er zijn op de markt. Ook ging hij in op uitdagingen en de behoeften die er in Bosnië en Herzegovina zijn.

Joes vertelt: “Op dit congres heb ik mijn ervaringen mogen delen wat er op het HRM vlak allemaal komt kijken bij een digitale transformatie. Tevens zijn we in een panel discussie dieper ingegaan op de mogelijkheden van e-learnings hierin.”

Advies nodig over een digitaal transformatie vraagstuk?

Speelt er binnen jouw organisatie ook een digitaal transformatie vraagstuk en wil je meer weten over Joes zijn visie daarop? ChangeMakers is er om je te helpen. Neem contact met ons op! Dan bespreken we samen jouw situatie.

Lees ook

Low-code apps ontwikkelen met AI

Low-code apps ontwikkelen met AI

In de huidige tijd waarin Artificial Intelligence (AI), meer dan ooit, een hot topic is, is het belangrijk om kritisch...

× WhatsApp