ChangeMakers – Versnellers van IT

Wij helpen je bij het adviseren en implementeren van low-code software toepassingen. Dit zorgt voor wendbaarheid, snelheid en impact. We helpen je om digitale transformatie snel te richten op waar dat nodig is binnen jouw organisatie.

Bij ChangeMakers werken we slim en snel. Zo zijn we in staat stap voor stap waarde toe te voegen aan jouw organisatieprocessen.

Over ons

Wij zijn ChangeMakers

ChangeMakers is een IT-bedrijf vol met ervaren mensen. We hanteren een andere manier van belonen en hebben maar één regel – maak onze opdrachtgevers blij en bevrijd energie binnen de organisatie.

Wij zijn een bedrijf en in het bijzonder een gemeenschap van gelijkgezinden.

Wij geloven dat je organisatie in de hedendaagse competitieve omgeving meer waarde uit haar IT-middelen moet halen. Daarom helpen we je om bestaande IT-processen te versnellen en nieuwe manieren te gebruiken om IT-productie dichter bij je business te brengen. Dit doen we met onze uitvoerige kennis en kunde op het vlak van low-code software.

changemakers vesnellers van it

Wat wij doen

Wij maken Change

We helpen je bij het implementeren en combineren van slimme nieuwe manieren van werken. Vanuit het Agile-manifesto werken we met innovatieve low-code-IT tools om je IT-landschap grondig te veranderen. Dit doen we allemaal om waarde te creëren waar deze eerder niet bestond.

Met onze ervaring maken wij rapid application development mogelijk. Tot wel 10 keer sneller dan je gewend bent. Hierdoor helpen we je op pad om je digitale transformatie snel te richten op de gebieden waar dat nodig is. Ben jij daar klaar voor?

Wees een ChangeMaker bij ons!

Programma’s en diensten

Maak kennis met onze low-code dienstverlening

Bij ChangeMakers helpen we organisaties de kracht van low-code te benutten. Onze diensten reiken van het advies, tot de daadwerkelijke implementatie van low code software. We bieden een tweetal unieke programma’s die zijn gericht op advies, management en begeleiding (Changing), ofwel de daadwerkelijke ontwikkeling (Making). 

App factory

Wil jouw organisatie het maximale halen uit digitale transformaties? Onze DevOps-teams voegen razendsnel waarde toe door het realiseren van turnkey projecten die je helpen de volgende stap te kunnen zetten. Wij realiseren tot 10x sneller jouw projecten.

 

Interim management

We maken je organisatie gereed om low-code ontwikkeling te omarmen. Dit doen we door leiding te geven aan een team, het benodigde portfolio te managen, mensen ervoor te organiseren en platformprocessen vorm te geven.

 

Low-code advies

Met onze onafhankelijke kennis van low-code platforms adviseren we over de beste oplossing, de inrichting van de architectuur en integratie met bestaande systemen m.b.v. ESB, messaging en HIP. Maar vooral ook hoe de organisatie hierin mee te nemen.

 

Training en coaching

Het is belangrijk om low code expertise in je organisatie te verankeren en “the agile way of work” te doorleven. Hierbij zorgen we voor training en certificering. We coachen je door het gehele project en helpen je bij de uitvoer van alle belangrijke aspecten.

 

Jaar ervaring

+ afgeronde projecten

x snellere software-ontwikkeling

% specialist in low-code

Ga vooruit

We helpen je om low-code toepassingen te realiseren

Ben jij klaar om de organisatieproblemen op te lossen? ChangeMakers begrijpt je businessbehoeften en helpt je IT-afhankelijkheid verminderen. Komen onderstaande punten je bekend voor? Dan is low-code de oplossing voor jou!

Verkeerde prioriteiten of te weinig tijd van IT

  • Heeft IT binnen jouw organisatie te weinig tijd voor jouw prioriteiten?
  • Begrijpt IT de behoeftes van jouw business onvoldoende?
  • Kost het je te veel geld en duurt het je te lang voordat je wat bruikbaars hebt?

Afhankelijkheid van leveranciers en systemen

  • Heb je een groot aantal IT leveranciers en systemen waar je afhankelijk van bent?
  • Wil je functies uitbreiden en met jouw data slimmer aan het werk gaan?
  • Kan je geen IT specialisten vinden?

(Verouderde) rapportages, formulieren en applicaties

  • Maak je nog rapportages met Microsoft Excel of Access?
  • Gebruik je nog papieren formulieren?
  • Is de impact groot als er iets niet goed gaat?
  • Gebruik je End of life applicaties?

Lees onze laatste blogartikelen 

Kom alles te weten over low-code en ChangeMakers in onze blog.

Agile werken bevorderen met low-code

Agile werken bevorderen met low-code

De populariteit van agile werken én low-code ontwikkeling neemt toe. Organisaties hebben te maken met steeds hogere eisen: alles moet steeds sneller, wat flexibiliteit en samenwerking vereist. Dat maakt dat zowel agile werken als low-code zo geschikt zijn. Voor...

Lees meer
Hoe veilig zijn low-code platforms?

Hoe veilig zijn low-code platforms?

Low-code platforms worden steeds populairder en dat is terecht. Het is namelijk een enorm snelle manier om jouw IT-infrastructuur efficiënter te maken. Toch kan het zijn dat je misschien nog twijfelt over de veiligheid van low-code. Want zeker gezien de nieuwe...

Lees meer

Een selectie van onze opdrachtgevers 

Deze organisaties kozen voor de diensten van ChangeMakers.

Wij zoeken mensen

Laten we samenwerken en Change maken!

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons groeiende team van changers, makers & ondersteuners te versterken.

× Chat met ons