Low-code workflow automation

Een gewone werkdag verandert vaak in een reeks van handmatige en tijdrovende processen. Je merkt dat je vastzit in administratieve taken terwijl de strategische initiatieven wachten. Herkenbaar? Dan kan low-code de oplossing zijn die je nodig hebt! Met een low-code procesbeheersysteem zijn deze zorgen voorbij.

Definitie en uitleg

Low-code: de vernieuwing die je nodig hebt

Low-code is een vooruitstrevende aanpak om snel en aanpasbaar applicaties te bouwen. Het heeft een visuele editor waar je verschillende componenten mee rangschikt en configureert om tot een werkende oplossing te komen. Hiermee kun je dus ook jouw workflow automation moderniseren? Met low-code krijg je de mogelijkheid deze te optimaliseren en te verfijnen naar jouw specifieke operationele eisen.

Wil je meer lezen over low-code? Lees dan ons blog Wat is low-code? of een van onze andere blogs.

Is het voor jou?

De mogelijkheden van low-code afsprakensystemen

Met low-code workflow automation gaat er een wereld van nieuwe mogelijkheden voor je open. Denk eens aan:

  • Geautomatiseerde operationele processen: Met low-code kun je geautomatiseerde stromen opzetten die handmatige taken vervangen. Dit kan variëren van automatisch versturen van facturen, taakdelegatie en opvolgingen.
  • Gestroomlijnd projectbeheer: Je kunt complexe projectfasen en goedkeuringsprocedures verwerken, waardoor teamleiders tijd besparen. Bovendien vergroot je hiermee nauwkeurigheid.
  • Ingebouwde prestatiemeting: Low-code stelt je in staat om prestatie-indicatoren te automatiseren en de voortgang van projecten real-time te volgen, wat het gemakkelijker maakt om feedback te geven en efficiency te verbeteren.
  • Maatwerk rapportages en dashboards: Je kunt op maat gemaakte rapporten en dashboards laten samenstellen. Dit geeft jediepgaande inzichten in belangrijike bedrijfsgegevens die je volledig kunt toespitsen op jouw organisatorische behoeften.
  • Gelijktijdige integratie met andere systemen: Low-code maakt het mogelijk om je procesbeheersysteem te koppelen met andere bedrijfsapplicaties. Het resultaat? Een gestroomlijnde en efficiënte gegevensuitwisseling. Denk maar aan een koppeling met je HRM-, CRM-systemen, proces automatisering of je afsprakenapplicatie en project management systeem.

En dit alles zonder dat je een expert hoeft te zijn in programmeren.

ChangeMakers: partners tijdens jouw digitale reis

Bij ChangeMakers zijn we doorgewinterde specialisten in low-code. We staan klaar om je bedrijfsprocessen te transformeren met onze low-code vaardigheden:

App Factory

Met onze App Factory kunnen onze DevOps-teams een op maat gemaakte low-code procesbeheeroplossing voor je bouwen. Dit kunnen zij tot wel 10 keer sneller dan bij het gebruik van traditionele programmeertalen.

Interim Management

Wil je low-code volledig integreren in je organisatie? Dan ondersteunen we jouw team met ons deskundig interim management. Zo kun jij het maximale uit jouw team halen.

Low-code advies

Voor jouw unieke procesbehoeften geven we je graag professioneel en persoonlijk advies over de meest effectieve low-code strategieën.

Training en Coaching

We zorgen ervoor dat jouw team de low-code competenties eigen maakt. Dan kunnen jullie het proces over jullie low-code workflow automation volledig in handen houden en in de toekomst er zelf mee aan de slag.

 Ben jij klaar voor Change?

Meer efficiënte met low-code workflow automation

Niet meer vastzitten in handmatige en tijdrovende processen. Administratieve taken worden geautomatiseerd zodat jij de strategische initiatieven kunt leiden. Dat bereik je met low-code workflow automation. Bij ChangeMakers hebben we de knowhow en ervaring om dit mogelijk te maken.

Ben je klaar hier klaar voor? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Zelf een ChangeMaker worden?

Bij ChangeMakers zijn we altijd op zoek naar gemotiveerde Changers en Makers. Wil jij jouw toekomst versnellen? Bekijk dan onze vacature-aanbod.
× WhatsApp