Nuhi Stenvers tijdens zijn presentatie

ChangeMaker Nuhi Stenvers spreekt op Mendix Public Sector Meetup

Op 24 november 2022 vond voor de tweede keer de Mendix Public Sector Meetup plaats. De samenkomst vond plaats op het Rotterdamse hoofdkantoor van het low-code ontwikkelingsplatform. Oprichter en ‘ChangeMaker’ Nuhi Stenvers was een van de sprekers op het event. Hij sprak de aanwezigen toe over een Mendix project dat hij als interimmanager leidde aan de Universiteit van Twente. 

Nuhi Stenvers tijdens zijn presentatie
Nuhi spreekt op Mendix Public Sector Meetup

Over de Mendix Public Sector Meetup

Maar liefst 150 aanwezigen bezochten het Mendix Public Sector Meetup. Een deel van de genodigden is werkzaam bij de publieke sector, een ander deel van het publiek werkt actief met de low-code applicatie van Mendix. Dankzij het event vond een kruisbestuiving aan kennis en sectoren plaats. Dit gaat dus niet alleen over het delen van ervaringen, maar ook om het gezamenlijk belangen identificeren en invullen.

Hoe anders kan je deze materie bespreken dan via relevante praktijkvoorbeeld van low-code transformaties? Dat is exact waar de presentatie van Nuhi Stenvers, mede-oprichter en COO van ChangeMakers, over ging. 

Presentatie van Nuhi Stenvers

Als interimmanager helpt Nuhi al jarenlang organisaties in de publieke sector hun doelstellingen effectiever te bereiken door de meerwaarde van Mendix low-code toe te passen en te benutten. Nuhi’s presentatie op de Mendix Public Sector Meetup ging over een project dat hij leidde aan de Universiteit Twente.

Op avontuur in Twente

Binnen dit project stonden er twee onderdelen centraal. Enerzijds gaat het over het creeren van publieke waarde, anderzijds gaat het over het vergroten van de realisatiekracht binnen de universiteit. 

Verschillende aspecten passeerden de revue. Denk aan een concrete casebeschrijving, toelichting van de aanpak, doelstellingen en uitgangspunten. Vervolgens kwamen er punten aan bod zoals de startfase, de resultaten en de learnings & toekomst van Mendix op de Universiteit van Twente.

Meer weten?

Wil je meer weten over de presentatie en inzichten van Nuhi? Volg ons op LinkedIn om meer te weten te komen. De komende periode delen we verschillende lessen uit dit project? Meer weten over het Mendix low-code platform? Laat het ons weten of lees onze blog!

Lees ook

Low-code apps ontwikkelen met AI

Low-code apps ontwikkelen met AI

In de huidige tijd waarin Artificial Intelligence (AI), meer dan ooit, een hot topic is, is het belangrijk om kritisch...

× WhatsApp