ChangeMakers Event

Risico’s nemen: durf jij het verschil te maken?

Ben je klaar om risico’s te nemen en jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen? Kom dan naar ons exclusieve event op 15 juni 2023 in Utrecht, waar je inspirerende sprekers en gelijkgestemde professionals zult ontmoeten. Ontdek hoe het nemen van risico’s jouw organisatie kan helpen om sneller en efficiënter te werken met behulp van low-code IT-oplossingen. Meld je nu aan en ervaar een avond vol inspiratie, netwerken en heerlijke BBQ!

Over het thema

Risico’s nemen

Durft jouw organisaties risico’s te nemen? Ons event staat in het teken van deze gedurfde stap! Ontdek hoe onze bedrijfsfilosofie en low-code technologie hand in hand gaan. Door risico’s te nemen, stimuleer je innovatie en groei, en met low-code versnel je de digitale transformatie en blijf je concurrerend.

Laat je inspireren door sprekers die gedurfde stappen in hun carrière hebben gezet en ontdek hoe dit tot succes heeft geleid. Maak tijdens het event waardevolle connecties met gelijkgestemde professionals die – net als jij – bereid zijn om risico’s te nemen en innovatieve oplossingen te verkennen.

Ga naar huis met frisse inzichten en ideeën om jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen!

changemakers app factory

Wat mag je verwachten op 15 juni 2023?

Programma

17:30 – Inloop
Ontvangst met een drankje en de mogelijkheid om alvast kennis te maken met andere deelnemers.

18:00 – Welkom en introductieprogramma
ChangeMakers heet je van harte welkom en introduceert het boeiende programma van de avond.

18:15 – Eerste spreker: Olaf Buter
Laat je inspireren door Olaf Buter, CEO van Adamas International en mede-eigenaar van Blue Building Institute. Olaf geeft een onwijs boeiende presentaties over risico’s en innovatie.

18:45 – Eerste ronde BBQ
Geniet van heerlijke gerechten tijdens de eerste ronde van onze BBQ.

19:00 – Tweede spreker: Frans den Boer
Luister naar Frans den Boer, oprichter en directeur van adviesbureau Bisnez, die organisaties succesvol helpt verbeteren en veranderen door het omarmen van risico’s.

19:30 – Tweede ronde BBQ
Laat je smaakpapillen verwennen met nog meer BBQ-lekkernijen.

19:45 – Derde spreker: Jeroen de Smet
Bereid je voor op een boeiende presentatie van Jeroen de Smet, CRO bij Entrafin!

20:15 – Naborrelen
Praat na over de avond, deel inzichten en leg waardevolle contacten tijdens het gezellige naborrelen.

20:45 – Afsluiting
We sluiten de avond af en hopen dat je geïnspireerd en gemotiveerd naar huis gaat, klaar om risico’s te nemen

Ontmoet onze inspirerende sprekers

CEO, Adamas International

Olaf Buter

Olaf Buter is een pionier die twintig jaar geleden al inzette op duurzaamheid in vastgoed, lang voordat het mainstream werd. Zijn advies- en ingenieursbureau is nu het grootste in Europa op het gebied van duurzaamheidscertificering zoals BREEAM en Well. Olaf staat nu aan de vooravond van een nieuwe uitdaging: de Europese ESG-wetgeving, een potentieel risico maar ook een kans.Zijn ervaring in risicovolle beslissingen rond duurzaamheid en automatisering maakt hem tot een spreker om naar uit te kijken.

Olaf Buter, spreker op het ChangeMaker event
Frans den Boer, spreker op het ChangeMaker event

Directeur, Bisnez

Frans den Boer

Frans den Boer is geen onbekende in de wereld van risico’s, zowel als ondernemer als in zijn vrije tijd als piloot. Zijn ervaringen als programma- en interimmanager hebben hem een diepgaand inzicht gegeven in risicobeheer. Frans benadrukt graag het menselijk aspect bij het omgaan met risico’s. Zijn persoonlijke en realistische kijk op risicobeheer maakt zijn inbreng zowel leerzaam als boeiend om naar te luisteren.

Chief Risk Officer (CRO), Entrafin

Jeroen de Smet

Als geofysicus met een doctoraat op zak en als CRO (Chief Risk Officer) bij Entrafin B.V., is Jeroen de Smet zeer thuis in technische aspecten van risicobeheer. Zijn persoonlijke reis, die hem onder andere naar Chili leidde om voor ING te werken, getuigt ook van zijn bereidheid om persoonlijke risico’s te nemen. Jeroen is de aangewezen persoon om ons te laten kennismaken met de intrigerende wereld van risico’s, en hoe we daarmee om kunnen gaan.

Jeroen de Smet, spreker op het ChangeMaker event
Creative Valley Papendrecht

Locatie

Creative Valley Papendorp

Het event vindt plaats in Creative Valley Papendorp, gelegen aan de Orteliuslaan 1-27, 3528 BA in Utrecht. Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar en biedt een moderne en comfortabele setting voor ons event. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar in de nabije omgeving, en het gebouw is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zorg dat je tijdig aanwezig bent en plan je reis vooraf:

FAQ

Veelgestelde vragen

Is er een limiet op het aantal deelnemers?

Ja, er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om een optimale ervaring voor alle aanwezigen te garanderen. Meld je tijdig aan om zeker te zijn van een plek.

Hoe kan ik mijn dieetwensen of allergieën doorgeven?

Tijdens het aanmeldproces kun je je dieetwensen en eventuele allergieën aangeven, zodat we hier rekening mee kunnen houden.

Is er een dresscode?

Wij vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt tijdens ons event. Daarom is de dresscode voor deze avond ‘waar je je prettig in voelt’. Of je nu kiest voor een zakelijke outfit, casual kleding of iets daartussenin, we verwelkomen je graag!

Worden er foto's en filmopnames gemaakt?

Ja, er worden foto’s en video’s gemaakt tijdens het evenement om de sfeer vast te leggen. We willen graag onze mooie herinneringen delen met onze volgers op LinkedIn, op de website en in toekomstige promotiemateriaal.

Bij aanmelding voor het event, gaan wij ervan uit dat je akkoord bent met dat er video’s en foto’s worden gemaakt.

Kan ik samen met een collega het event bezoeken?

Absoluut! Zorg er wel voor dat je collega zich apart aanmeldt voor het event.

Waar kan ik terecht met vragen of opmerkingen over het event?

Neem contact op met ons via de contactgegevens op onze website. We zullen je vraag of opmerking zo snel mogelijk beantwoorden.

Is de locatie rolstoeltoegankelijk?

Ja, Creative Valley Papendorp is rolstoeltoegankelijk. Neem gerust contact met ons op als je speciale voorzieningen nodig hebt.

Klaar om risico te nemen?

Meld je aan

 Hoogtepunten van ons vorige event 

Meer weten over ChangeMakers?

× WhatsApp