Creative Valley Papendrecht

Change-Makers event op 15 juni 2023

Durf jij risico’s te nemen?

Meld je aan voor het Change-Makers event

Sta jij open voor verandering en durf jij risico’s te nemen? Kom naar het exclusieve ChangeMakers event op donderdag 15 juni 2023 in Utrecht. Ontdek hoe ‘risico’s nemen’ leidt tot innovatie, groei en een succesvolle toepassing van low-code technologie in jouw organisatie.

Inspirerende sprekers

Bereid je voor op een line-up van boeiende sprekers, zoals Olaf Buter (CEO van Adamas International) en Frans den Boer (oprichter en directeur van adviesbureau Bisnez). Luister naar hun persoonlijke ervaringen en ontdek hoe het nemen van risico’s heeft geleid tot succes en groei. Daarnaast krijg je de kans om te netwerken met professionals die net als jij openstaan voor innovatieve oplossingen en de voordelen van low-code technologie willen benutten.

Boeiend programma

Het programma biedt inspirerende sprekers, een heerlijke BBQ en volop mogelijkheden om te netwerken en ideeën uit te wisselen. Grijp deze unieke kans om je kennis te verbreden, waardevolle connecties op te bouwen en inzichten te vergaren die jouw organisatie naar een hoger niveau zullen tillen.

Wil je meer weten?

Nieuwsgierig naar het volledige programma en alle details? Bezoek onze eventpagina en meld je vandaag nog aan! Dit is hèt event voor professionals die klaar zijn om te innoveren en de kracht van low-code technologie willen omarmen. Wij kijken ernaar uit je daar te verwelkomen!

Praktische informatie

  • Datum: 15 juni 2023
  • Tijdstip: 17:30 tot +/- 20:45
  • Locatie:
    Creative Valley Papendorp
    Orteliuslaan 1- 27
    3528 BA Utrecht

Lees ook

Low-code apps ontwikkelen met AI

Low-code apps ontwikkelen met AI

In de huidige tijd waarin Artificial Intelligence (AI), meer dan ooit, een hot topic is, is het belangrijk om kritisch...

× WhatsApp