low-code consultants Mendix gecertificeerd

Al onze low-code consultants zijn nu Mendix gecertificeerd

We hebben heel goed nieuws te delen hier bij ChangeMakers! Al onze low-code consultants hebben hard gewerkt en zijn op 25 januari 2023 allemaal gecertificeerd in Mendix! Dit is natuurlijk een prachtige mijlpaal en een mooie beloning.

Meer interne ontwikkelingscapaciteit

Ons team van low-code consultants is nu dus volledig gekwalificeerd om onze opdrachtgevers te voorzien van de beste low-code dienstverlening in de branche. Zo kunnen we echte verandering teweegbrengen. Met deze certificering is bovendien ook onze interne ontwikkelingscapaciteit aanzienlijk toegenomen!

Lees hier wat een low-code consultant doet

We willen deze gelegenheid gebruiken om namens ChangeMakers onze consultanten te feliciteren met deze mooie prestatie. We weten hoe hard jullie ervoor gewerkt hebben en we zijn trots op jullie. En jullie mogen ook trots zijn: certificering als Mendix consultant vereist beheersing van complexe concepten dus dat is een hele mooie prestatie!

mendix logo

Hulp nodig bij low-code?

Bij ChangeMakers streven we er voortdurend naar om diensten van topkwaliteit te leveren die voldoen aan de behoeften van onze opdrachtgevers. Deze Mendix certificering draagt natuurlijk enorm aan bij! Zo kunnen we low-code oplossingen leveren van top kwaliteit met up-to-date kennis van trends en technologieën in de low-code wereld. Heb jij hulp nodig of wil je meer weten over hoe ChangeMakers jou kan helpen met low-code? Neem dan gerust contact met ons op!

 

 

Lees ook

Low-code apps ontwikkelen met AI

Low-code apps ontwikkelen met AI

In de huidige tijd waarin Artificial Intelligence (AI), meer dan ooit, een hot topic is, is het belangrijk om kritisch...

× WhatsApp