Vacature

Low-code developer 

Low-code developer vacature

We hebben een mooie low code developer vacature openstaan. Maak jij graag impact door de creatie van innovatieve IT-oplossingen? Bij ChangeMakers werken we bij voorkeur aan innovatieve IT-oplossingen met maatschappelijke impact of duurzaamheid stimuleren. Als low-code developer ben je bij ons verantwoordelijk voor het maken van 100% fit IT-oplossingen en het overdragen van de skills die je daarvoor hebt opgebouwd bij onze opdrachtgevers.

Jij doet het

Het is belangrijk dat je een diepgaand begrip hebt van het Agile Manifesto en dat je dit op een pragmatische manier kunt inzetten. Als Maker binnen ons unieke Programma Accelerate IT ben je het lichtende voorbeeld en help je onze opdrachtgevers bij het omarmen van low-code door je skills te laten zien en situationeel over te brengen op de medewerkers. Daarnaast ben je in staat zelfstandig oplossingen te ontwikkelen en in gebruik te laten nemen en beschik je over de nodige adviesvaardigheden.

Ons Programma Leverage IT draait om mensen zelf 100% fit IT-oplossingen te laten maken. Dit vraagt om jouw leiderschap en gedegen kennis van systeemontwikkelprocessen die je in eenvoudige taal aan ook niet-IT-ers weet over te brengen.

Jij hebt

Wij zoeken iemand met een HBO- of WO-opleiding in de IT in een technische richting, in bedrijfskunde of iemand met een soortgelijke achtergrond via praktijkervaring opgebouwd. Voor de rol van Maker heb je minimaal drie jaar ontwikkelervaring met een low-code platform als bijvoorbeeld Mendix. Je bent aantoonbaar flexibel en werkt zelfstandig. Het is belangrijk dat je technisch en communicatief ingesteld bent met gedegen low-code ervaring.

Je communiceert zuiver, duidelijk en transparant en bent in staat om feedback te geven en te ontvangen. Je bent trots op alles wat je al bereikt hebt en klaar om nog meer te bereiken met ChangeMakers. Als low-code developer bij ChangeMakers ben je prettig in de omgang en professioneel.

Wat wij jou bieden

Bij ChangeMakers draait het om vrijheid, groei en beloning. Wij hebben een competitief en innovatief arbeidsvoorwaardenmodel dat uniek is in de low-code community en waarmee wij top-professionals optimaal kunnen bieden wat ze nodig hebben. Je krijgt de meeste vrijheid in opdrachten, werkt aan betekenisvolle opgaven en hebt de mogelijkheid om te groeien binnen onze community.

  • Je ontvangt een salaris van € 2.883,- tot € 6.780,- bruto per maand, bij een 40-urige werkweek (je exacte salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring).
  • Je krijgt 30 vakantiedagen op fulltime-basis en 8% vakantiegeld.
  • Een prima pensioenregeling die bij je past.
  • Een tijdelijk of vast contract afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Met je collega’s bepalen hoe we 10% van de winst inzetten voor een goed doel en je bonus.
  • Een goede beheersing van Engels in woord en geschrift is een pre.
  • We geven je volop ruimte voor opleidingen en trainingen zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat.
  • Wij werken bij ChangeMakers papierloos en met zo min mogelijk overhead.

Wil je meer weten?

R

Salaris

Je ontvangt een salaris van € 2.883,- tot € 6.780,- bruto per maand, bij een 40-urige werkweek (je exacte salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring).

h

Pensioen, vakantiedagen- en geld

Je krijgt 30 vakantiedagen op fulltime-basis en 8% vakantiegeld. Ook bieden we je een prima pensioenregeling die bij je past.

Contract: tijdelijk of vast

Afhankelijk van je kennis en ervaring

P

Volop ruimte en ontwikkeling

We geven je volop ruimte voor opleidingen en trainingen zodat jouw ontwikkeling geen dag stilstaat.

w

Taalbeheersing

Een goede beheersing van Engels in woord en geschrift is een pre.

Werklocatie

ChangeMakers is gevestigd in het centrale Utrecht. We zitten in een prachtig verzamelpand waar iedere middag een overheerlijke lunch geserveerd wordt. Klinkt goed, toch?

Bel ons gerust

Als je vragen hebt over deze vacature of over ChangeMakers. Je kunt ons altijd bereiken via 085-6202141 voor meer informatie. We vertellen je graag meer.

Solliciteer via email

Solliciteer op deze baan door een email te sturen naar sollicitaties@change-makers.nl. 

Klaar om te solliciteren?

Ben jij onze nieuwste ChangeMaker?

× WhatsApp